Jump to content

Aleksander Maaland

Members
 • Content Count

  539
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aleksander Maaland

 • Birthday 09/17/1994
 1. Ikke mange våkne folk i følge live streamen iallefall, men men, leggetid nå, godnatt !
 2. Kommer heller ikke innpå Er interessert i å bli med!
 3. Sitter å hører, veldig god kvalitet Utmerket!
 4. Flottings ! Da er det avklart
 5. På noen hotellsider står det at det er 18 års grense på å sjekke inn, noe det ikke gjør på Best Western,derfor sendte jeg en mail og fikk som svar: Hej Alexander. FLG har en aldersgrænse på 18 år. Ha en fin dag! Jeg sendte altså som spørsmål " Finnes det noen aldersgrense på sjekk inn helgen 16-18 mars under FLG-Lanet ? Jeg vil bare være sikker på at jeg ikke kommer å blir nektet sjekk inn å står der som en t.ulling etterpå
 6. Til Flg-Teamet. Har dere regnet med at det er 18 års grense på innsjekk på hotellet selv under FLG ? Har hørt at mange under 18 har bestilt hotell. Å jeg er usikker på om verger som ikke er foreldre/bekjente har lyst å sjekke inn for de eventuelt gjelder, og er dette i det hele tatt lovlig ? Hvordan kan dette løses ?
 7. Søker en som kan være verge for meg og en venn. Begynner å haste nå med tanke på at Verge skjema skal inn innen 10 mars.
 8. Er kjent med Verge angående FLG, hadde min far som verge Flg 07. Da var jeg 12-13 år, er nå 17 å føler meg voksen nok til å klare meg i Oslo på hotell alene, men det handler om som sikkerhet å ansvar så jeg har full forståelse, men at HVIS noen ikke har mulighet til å ha med verge eller finner noen som skal på FLG så hadde det jo vært litt trist hvis dette hindret deltagelse, men alt løser seg nok, FLG har et veldig bra team !
 9. Så de som ikke har mulighet å skaffe verge kan rett å slett ikke delta å vi som allerede har bestillt fly biletter å betalt Deltaker avgift, vi må avbestille? Det burde nå gått ann å fått til en enklere ordning, holder det ikke med å snakke med foreldre via telefon, altså, tror nok de fleste foreldre setter seg på neste fly om det skulle skje noe. Mener ikke å virke aggressiv eller sint ! Håper bare det finnes en enklere måte, hvis ikke kan vi ikke delta å må avbestille flybilettene våre osv. Søker 5 verger til 3 haugesundere på 16 år å en stavanger gutt på 16 år og Meg på 17, anyone ?
 10. Er det for sent å melde seg på ? Hvis det blir gjort i dag.
 11. Im in! Må snart bestille fly billetter da:D
 12. Fs9 er best ingen protest, den som går i mot er en idiot:)
 13. Ikke bra i det hele tatt. Det kunne gått virkelig galt ja.
×
×
 • Create New...