Gå til innhold

F-117 Nighthawk, return from the dead?


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

I 2008 ble USAF sine siste F-117 Nighthawks fløyet tilbake til stedet hvor de ble født, Tonopah Test Range i Nevada. Nå har det derimot dukket opp rykter om at minst èn av maskinene ikke hviler på laubærene sine, og fortsatt flyr. Senest forrige uke skal en F-117 ha blitt observert i luften over Nevada, bilder og video har også dukket opp. Bildene viser tydlig en F-117, men det er ikke noe som tilsier at de nødvendigvis er tatt nylig.

 

Sjansene er vel dessverre store for at om det stemmer at de fortsatt flyr så er det nok bare snakk om at de brukes til en eller annen form for testing, og ikke at vi kommer til å se dem tilbake i ordinær tjeneste igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir litt flirfull av disse amerikanerene og pomp og prakt for å starte og fjerne klossene på et fly :P

 

En ting er på blue angels, for de er et oppvisningsshow og amerikanerene spiser vel slikt med alle tenna på vidt gap, men det her blei litt for rart for meg.. ;)

 

On the counternote; Fortsatt et flott fly :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med begge to, både i at Nighthawken er et av de tøffeste flyene som har fløyet og at amerikanerenes bakkeshow bare er tull :P

 

Bakkeshowet i Nighthawk-klippet til Erlend er dog ingenting i forhold til det F-16 teamene holder på med... At displayet er relativt tamt, ihvertfall i forhold til de displayene som Nederlenderene og Belgierene flyr, gjør det ikke så veldig mye bedre :P

 

[video:youtube]jR9U0B6h6Kc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...