Gå til innhold

Jada!! Gode nyheter!


Emil Topstad

Anbefalte innlegg

Enig med Gunnar, de er absolutt ikke sure eller vrange. Iallefall ikke etter hva jeg har erfart, synes alltid det er hyggelig å komme ombord til Sas. Jeg har iallefall alltid blitt godt mottatt.

 

Om dette handler om klappsetet og at kapteinene ikke tillater at du sitter der kan det vel ha mer med deg å gjøre? Tror du ikke det? Er det at du lykkes bedre hos Norwegian?

 

Selv må jeg bare si at jeg lykkes svært godt med dette, er aldri noe problem. Flyvertinnene er hyggelige smiler alltid når jeg spør, pilotene likeså. Enkelte av de spør meg tilogmed om "Ja, du vil vel kanskje sitte her, du?"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker jo en periode der du hadde åpne hat essays om Norwegian Kenneth, visstnok pga av at du enda ikke hadde fått sittet klapp med dem. Derfor passer det seg ikke at du skryter over hvor flink du er til å spørre om å sitte i cockpit ;)

 

Så tror vi skal droppe diskusjonen om klapp og heller prate/diskutere rundt SAS sine nye ruter på OSL

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns det er kjempeflott at SAS kommer med det tilbudet i fra Gardermoen. Det vil jo bare øke konkuransen i fra andre selskaper, som nevnt av andre, flott for oss alle mtp priser. Diskusjonen dere andre ivrer etter å ta, kan dere ta en annen plass, trådstarter var nok ikke ute etter å høre om gamle flyvertinner/kapteiner, dårlig service eller hvor mye man får sitte på klapp.... :)

 

Torstein, jeg tror jeg skal klare meg 8 timer over atlanteren i en 737 så lenge de serverer øl der også! Plassen er ikke så forskjellig kontra det de andre flyr med, men det er nå enda bare meg he he he :cool:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Her er det skikkelig mye erfaring som er ute og går ser jeg,??? Je tar en tur til tanta mi på gjøvik hvert anna år da! Om man en røde eller hvite i nesa spiller ingen rolle, vi tjener på balanse. Men når det gjelder kvalitet og service...nja...der er nok SAS bedre, og je flyr itte anna hvert år......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eivind Oterhals

I går hadde jeg to turer, MOL-OSL-MOL. SAS ned og Norwegian opp. Har ingenting og utsette på SAS, der ble det tilogmed klappsete! Eneste jeg ikke likte med Norwegian, er at det ikke er noe servering så langt jeg vet domestic. Purseren kom tilogmed bort til meg og snakket litt fly med meg, fordi jeg spurte om klappsete, men fikk blankt nei fra kapteinen (egentlig som forventet hos DY).

 

Og +1 til Geir Ove's kommentar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Purseren kom tilogmed bort til meg og snakket litt fly med meg, fordi jeg spurte om klappsete, men fikk blankt nei fra kapteinen (egentlig som forventet hos DY).

 

Trur du har vore uheldig. Har aldri hatt problem med å få klappsete dei gangane eg har flydd NAX :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eivind Oterhals

Men det hindrer meg ikke å spørre etter klappsete hos mine fremtidige DY flighter. ;)

 

Men så kan jeg bare si at jeg er in progress da, når du kan vise de både det ene og det andre sertifikatet. :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...