Gå til innhold

Aerosoft og FS9


Tom Knudsen

Anbefalte innlegg

Ikke mening å styre opp en diskusjon om fs9 scenery development eller FSX, men når man først skal si det slik at det fortsatt finnes god service ute i bransjen så må jeg la dette stå som et godt eksempel på god butikk.

 

Godt noen utviklere skjønner seg på markedsføring, god buisness og det å ta vare på kundene og deres ønsker.

 

Luxembourg Airport, now also for FS2004 Thursday, 21.01.2010

 

Ahhh FS2004, we still love you very much. And we know that a few of our customers are not a big fan of FSX, so we are happy to announce Luxembourg Airports, that done so well for FSX, is now also available in the FS2004 version. As always our customers who buy this one will get the FSX version for free and customers who bought the FSX version will find a download link to the new FS2004 version on their order history page. This is very nice scenery, not only the airports but a lot of the country is included. The airport jus looks great, mainly because we had such good help from Cargolux.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra at det fortsatt blir utvikla addons for FS9.

Det er berre å sjå i augene at FS9 er noko av det beste som er utvikla av Mivrosoft`s sine flysimulatorar. EG trur ikkje at like mykje folk holdt på FS2002 like lenge etter at FS2004 kom ut.

 

Slik eg ser det, er det selfølgelig mykje meir muligheiter i FSX, men eg brukar sjølv enda FS9 og likar den best :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke hold igjen utviklingen! Støtt heller opp om utvikling for fremtiden. Aerosoft nevnte visst på et mini-seminar at det for første gang på FSX fronten siden utgivelse nå blir solgt flere addons for FSX enn for FS9.

At en gammel platform blir sjaltet ut er vel bare "naturens gang" og at etterspørselen for FSX produkter vil ta helt over på sikt... Inntil en ny sim foreligger.

Det vil jo alltid være de som ikke tør ta steget videre her i verden, men det skal ikke gå ut over resursene som trengs for å utvikle den platformen som er up to date og fremtidsrettet.

Det vil vel komme et og annet FS9 addon i fremtiden også, men å drive utvikling for den platformen er stagnasjon.

Addons som utvilkes for FSX kan ikke heller alltid uten videre konverteres til FS9 med de restriksjoner som ligger i FS9.

Kom dere videre... støtt opp om fremtiden, ikke fortiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil Johnsen

Kan bare støtte Geir her.

 

Ett av problemene har jo vært at ny versjon av FS har ankommet ca. annethvert år. Hvis man tenker seg at utviklerne trenger ett år på å beherske de nye programmeringsgrensesnittene mot den nye versjonen og å lage selve programmet (være seg verktøy, scenery eller fly), vil de bare ha knapt ett år på å få dem solgt. Når så neste versjon kommer, så vil jo salget av addons til foregående versjon dabbe av.

 

Unntaket var jo FS2004, som varte i tre år, før FS-X kom ut. Elendig ytelse gjorde jo sitt til at mange fortsatte å benytte FS-2004. Dette er vel årsaken til at det ble laget utrolig mange addons til FS2004.

 

Når vi ser på utgivelseshistorikken til MS FS, så skulle egentlig FS-X vært død allerede i 2008 (senest 2009). Jeg sammenligner den med FS2000, som kom etter FS98. FS98 ble jo veldig populær. Det gikk jo også tre år mellom FS98 og FS2000, og det ble laget utrolig mye addons til FS98. FS2000 var (som FS-X) tung og dra, og mange fortsatte å benytte FS98 lenge etter at FS2000 ble sluppet. Mange skippet FS2000, og gikk direkte fra FS98 til FS2002.

 

Men nå er jo kartet snudd på hodet i og med at Microsoft har skippet flysimulatoren. Utviklerne av addons vet jo at det vil ta tid før det kommer noen ny versjon (Aerosoft), og at markedet på kort sikt vil være gunstig for addons for FS-X. I takt med at brukerne av FS-X kjøper seg hurtigere maskiner, så vil migreringen til fra FS2004 til FS-X skyte fart. Tipper at vi vil se mye lekkert til FS-X framover.

 

På lang sikt vil jo alle være avhengig av at Aerosoft leverer. Den dagen Microsoft avslutter salget av FS-X, så har man ikke lengre noen nyrekruttering. FS-X kan jo selvsagt bli redistribuert under en annen utgiver (noe som nå har hendt med FS2004), men det er jo ikke sikkert.

 

Egil Johnsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...