Gå til innhold

favoritt flyselskapet ditt.....


Emil Topstad

Anbefalte innlegg

Disse må vel være spennende å fly med?

 

AEROJET

AFRICA ONE

COMAIR

FREE AIRLINES

GOMA EXPRESS

KIVU AIR

HELIANG

THOM'S AIRWAYS

GUINEA AIRWAYS

 

Istedenfor å liste opp alle disse spennende selskapene resten av søndagen, så kan dere heller lese om den spennende listen her

 

Finner man ikke et flyselskap på denne listen, så anser jeg selskapet for å være behagelig, bra komfort, service både på redskap og passasjerer å fly med uavhengig av billett priser. :D

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke helt om jeg har noen skikkelig favoritt nå, men savner iallefall britannia Airways, ellers så er jo Air Europa et greit selskap:

+Nye og Moderne fly som gir større trygghetsfølelse

+God service ombord

+Er så og si alltid i rute(når jeg reiste til syden var det ikke mer en 5 min +- på tiden både nedover og hjem)

-Ikke noe god mat, ganske dårlig mat(det var Kylling med pasta og brun saus, i tillegg var det bare 2 biter små biter med kylling (kylling bitene var like stor som pastabitene) og resten pasta :mad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Ikke noe god mat, ganske dårlig mat(det var Kylling med pasta og brun saus, i tillegg var det bare 2 biter små biter med kylling (kylling bitene var like stor som pastabitene) og resten pasta

 

Kenneth, det er bedre enn maten på Thomas cook, til frokost har de et lite rundstykke til hver person og utrolig masse pålegg, ikke smaker det noe særlig mer enn papp heller.. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Ikke noe god mat, ganske dårlig mat(det var Kylling med pasta og brun saus, i tillegg var det bare 2 biter små biter med kylling (kylling bitene var like stor som pastabitene) og resten pasta

 

Da kan jeg fortelle om maten vi fikk ombord US Airways 757 over atlantern til Philladelphia.Da fikk vi enten en mikro porsjon med lasagne eller bittelitt noe som muligens var noe av kylling i en saus.Og ca 1 time før landing i Philadelphia fikk vi en kvart sandwich.Det var allt på en 8 timers tur.

 

På natt flyet Philladelphia-Oslo,fikk vi samme middag rett etter takeoff som forøvrig var 2 timer 30 min forsinket.Og den flotte frokosten vi fikk rett før vi kom til vestlandet,bestod av ett lite wienerbrød.Masse mat på 7 timer det også altså :grin:

 

Konklusjon....Nå sjønner jeg hvorfor Amerikanerne tok med seg så mye mat ombord.Mcdonalds,Burger King og masse annet godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fløyet med ganske mange flyselskap etterhvert. Det er også mange selskap som holder et veldig bra nivå, der de er såpass like at det blir veldig vanskelig å merke noen spesiell forskjell fra det ene til det andre syns jeg..

 

Men valget er allikevel ikke så vanskelig når man må plukke ut et selskapet som har dette lille ekstra som gjør at man husker både dem og turen som en udelt positiv erfaring. Og at de altså klarer å stikke seg ut fra den gemene hop av høy kvalitet med en eminent service, en naturlig vennlighet og høy standard på alt egentlig helt fra A til Å. Det er Singapore Airlines.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...