Gå til innhold

Thomas Eik

Members
  • Innholdsteller

    250
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Eik

  • Bursdag 10. april 1990

Thomas Eik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. jeg skal selge min Ch yoke pågrunn av at jeg bruker joystick nå.. :eek: Stikka funger slik den skal og den har ikke skader. Jeg tror nyprisen idag er over 1000,-
  2. hei jeg sendte deg en melding for noen dager siden.. 250kr pluss frakt er greit.
  3. Jeg vil selge X plane 10(ikke Global) fordi det blir ikke brukt og at dataen min ikke er bra nok. Jeg kjøpte her hos Flightsim.no Selges til høystbydene!
  4. Gratis spill? Jeg har jo bestilt dette spill på komplett.no for 349,- for flere månender siden Det er jo tragisk hvis det nye MS FLIGHT blir nærmest som et "flashplayer spill"
  5. På besøk i SAS' aller helligste Mange gode bilder også
  6. http://www.smp.no/article/20100205/NYHETER/100209926/1002
  7. Tragisk sak.. Rart hvordan media blåser opp denne saken her, men når tilsvarende ting skjer på veien, da er det bare liten artikkel.
  8. at yrkessjåfører havner av veien, er ikke så rart. med tanke på hva slags veier vi har her i Norge. Det krever litt av sjåfør som skal kjøre skadefritt i 30år og som kjører 120 000km gjennomsnitt hvert år og møtes med en noen centimeters mellomrom. Vi har smale og svingete veier, og noen kan vere med 10prosent stigning. vi har 5 månender med vinter. Bare å punktere et dekk i 80km\\t , går man på skogen og det skjer. Nei, kan ikke sammenlignes, spørs du meg. Marginene er utrolig små.
  9. f.eks Volkswagen passat bluemotion slipper ut 114 per km. Da blir 1720X114= 196kg per passasjer Hvis det er 4personer: 196:4=49Kg per passasjer..
  10. Spørs hva bil man har da eller hvor mange som sitter på.. Men vil tro den blir slått av bilen. f.eks 4 personer i en bil som bruker 0,5 per mil(dieselbil). Om noen år har vi biler med bedre teknolgi som er enda mer miljøvennlig som ikke flyene kan matche, tror jeg..
  11. Man skal ikke stole 100% hva russerne sier. De er ganske hemmlighetsfull, ihvertfall om millitære ting. Men for all del kan så kan det være noe helt annet enn russerne denne gangen her.
  12. Det koster omtrent 100 000kr etter ny regelverket å ta CE/CD... Det er ikke bare pilot-utdanning som koster penger...å kjøre 8timer daglig, 5 dager uten noen spesielle friordninger uten om vanlige fridager.Det krever sin mann.. Det er jo en risiko sport...Det er langt farligere enn å vere i luften ihvertfall.. Så hvorfor skulle ikke yrkessjåførene tene litt mer enn de gjør ..?
  13. Pilotene gjør ikke noe viktigere jobb enn det resten av samfunnnet...alle som tjener mer enn 500 000 i året har ikke noe klage på, selv om de er piloter eller ei. Det er mange som mener at piloter må ha mye lønn, pågrunn av stort ansvar..Men stort ansvar er det mange andre yrker også..
  14. Helt klart Thai airways.. Service'en ombord er meget bra!
  15. Tror ikke hele flyet fikk kortslutning..Det er gjerne bare en krets.
×
×
  • Opprett ny...