Gå til innhold

Norwegian endrer utseende


Roald Hansen

Anbefalte innlegg

Det leveres et kit som fjerner selve vinduet og heating systemet til eyebrowene på "gamle" 737`er. Nye leveres jo som kjent uten eyebrow. Hensikten er bla.reduserte kostnader i forbindelse med enklere ettersyn.

 

Sakset fra et forum for teknikere:

"Retrofit kits to cover eyebrow windows will be available mid-2006 for the in-service 737 fleet."

 

"A service bulletin will provide retrofit instructions for the removal of the eyebrow windows and eyebrow window heat system. The windows will be replaced by decorative close-out panels and insulation blankets. Kits will be configured to replace both windows on one side of the airplane at a time. Replacement of all four windows can be accomplished by incorporation of the left and right side kits."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som sagt, de plugges igjen. Eyebrows er av gammelt cockpitdesign, de er opprinnelig designet som vindu pilotene kan bruke til å navigere etter stjernene. De trengs overhodet ikke i dag, og er derfor bare til bry, både for selskap, teknikere og piloter. Der de ikke har blitt plugget igjen av teknikerne brukes mange andre metoder, det siste jeg så var på klapp til OSL mandag 4. august, da hadde de stappa det ene "øyenbrynet" med ei fillete malingsflekket t-skjorte, og det andre var tettet med noen ekstra av de solskjermene pilotene kan flytte rundt forran vinduene i cockpit.

 

EDIT: Dette var SAS Norge ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...