Gå til innhold

Velkommen ombord.


Per Bråtebæk

Anbefalte innlegg

Har lett forgjeves i filarkivet etter en lydfil som går ut på at flyvertinnen/verten ønsker velkommen ombord og går igjennom nødprosedyrer mv.Hadde kanskje vært greit å høre på mens en taxet ut til rw.I tilegg hadde det kanskje gjort det hele enda mer realistisk.finnes det en slik lydfil?

Mener bestemt at jeg har hørt det.

mvh Per

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Muligens er det programmet S-Combo du mener. Der er det endel lydfiler som f.eks velkomsthilsner, bakgrunnslyd fra andre fly, sjekklister etc.etc. Når du er kommet opp i cruiselevel, annonserer flyvertinnen drinker!! Har brukt det noen ganger, syns det hever realismen et par hakk.

Du finner det på flightsim.com regner jeg med.

Vennlig hilsen Runar Hvitsand [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hepp!

 

Muligens er det util'en "Flightcrew 98" du tenker på?

Du finner den på Flightsim.Com, men jeg har den også

på min hjemmeside - går direkte til:

http://homefree.sensewave.com/~s004490/fltcrw98.zip"'>http://homefree.sensewave.com/~s004490/fltcrw98.zip" TARGET=_blank>http://homefree.sensewave.com/~s004490/fltcrw98.zip

Og hvis det skulle vise seg å IKKE være denne pakken

du mente, så har du ihverfall valgfrihet! :-)

Mvh:

Lars B. Frostad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du tenker sikkert på fltcrw98 ja, som brukes sammen med gpws.

Når du slår på seatbelt kommer dama med den vanlige sikkerhetsprosedyren, etter takeoff når seatbelt slås av er det servering og greier hun prater om, når du starter descent er det opp med stolryggen - røyking forbudt [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image] osv...og når du trekker inn flaps etter landing er det takk for turen og bla bla. Tror hele greia var tatt opp i en flight med US Air.

Men det blir ikke særlig realistisk f.eks i et Braathens-fly når dama har en utpreget amerikansk dialekt [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med DreamFleet B734 pakken følger det en funksjon kalt AFAS (Automatic Flight Announcement System) Hvor du selv ved hjelp av et panel i cocpiten kan velge når de forskjellige "Announcement'ene" skal krinkastes.

Hvis du synes at flyvertinnen høres litt for Amerikansk ut, så er det bare å lage dine egene Announcements på F.eks Norsk og bytte ut de gamle wav-filene med dine egne nye. Kjempe kul funksjon dette.

Er det noen her som jobber i Braathens eller SAS og kunne tenke seg å ta opp noen slike lydfiler? på DF's hjemmeside er det en som har lagt ut dise lydfilene fra en Continental flight... kjempe kult

mvh

Tormod Ihlen [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...