Jump to content

Per Bråtebæk

Members
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Per Bråtebæk last won the day on March 22

Per Bråtebæk had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Per Bråtebæk

 • Birthday 11/30/3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ny flyplass for Sälen/Trysilområdet åpner til høsten.
 2. Jeg bruke en annen mailkonto og registrerte meg som ny bruker....fungerer det også
 3. Er det flere enn meg som problemer med å logge på nettsiden til ORBX ? Den vil ikke godta mailadressen min,den har jeg brukt da jeg har handlet der i alle år...Prøver jeg å opprette ny konto,får jeg heller ikke svar når mailadressen skal verifiseres.....mailadressen virker for alle andre...
 4. Gratuler med nytt flighsim.no. Dette lover veldig bra. Kjempeinnsats som er gjort :-)
 5. Etter å ha gjennomført en gjenoppretting av Windows til noen dager bak i tid, forsvant min MD-11 fra åpningsbildet i simulatoren(der en velger flytype) Alle filer og innstillinger ellers på maskinen er inntakt..også mappene til PMDG og MD-11. Det store spørsmålet blir da hvordan jeg får det på plass igjen i åpningsbildet..
 6. Posten flyr med egne fly(West Air) fra Gardermoen til Bergen,Molde,Trondheim,Bodø,Evenes,Tromsø og Longyearbyen.Post Til/fra disse byene blir ikke rammet av streiken i Widerøe.Men posten som skal mellom andre flyplasser i Nord-Norge og til Bodø,Evenes og Tromsø fraktes med Widerøe,og blir følgelig forsinket,da den må fraktes langs landeveien.
 7. Kan ikke skilte med så mange forskellige flytyper som mange andre, men her er listen: Piper..fikk en flytur med denne flytypen da jeg var bare guttungen. Den var utstyrt med ski,og vi landet og tok av fra et islagt vann. Super Caravelle SAS B-737 fra 200 og hele serien oppover SAS og Braatens S.A.F.E B-737 AIR EUROPE B-737 TUI UH-1B FORSVARET C-130 FORSVARET DC-9 SAS DC-10 PREMIAIR SEAKING REDNINGSHELIKOPTER (I FORSVARET) ROBERTSSON HELIKOPTER B-727 STERLING AIRWAYS AIRBUS 340 SAS AIRBUS 330 Husker ikke hva selskapet heter,men fløy til Hellas. B-777 SINGAPORE AIRLINES DAKOTA, DAKOTA NORGE MD-83 CESSNA 172 Jo, det ble da noen likevel da jeg fikk tellt etter.
 8. Gratulerer med nytt banedekke. Bra jobba!
 9. Trysil fungerer helt utmerket her..ikke mye avik fra virkligheten. Når det gjelder de andre flyplassene, ser de helt greie ut for meg. Men jeg er jo ikke lokalkjent for å si det sånn..
 10. Har prøvd å legge inn min hotmailadresse i brukerregisteret,men får beskjed om at hotmailadresse er bannet på forumet. Hva er feil med en hotmailadresse??? sannsynligvis den mest brukte i hele verden?
 11. Per Bråtebæk

  FLG 2012

  Jobber i helga,men kommer innom en tur...
 12. Artig at du vil lage noe på småflyplassene i innlandet. Her en liten snutt fra Trysil. Det er nå nesten klart for byggingen av nye Salen/Trysil flyplass som blir en chaterflyplass for for skiturister fra hele Europa. Flyplassen blir liggende så vidt inne på Svensk side av grensen.
 13. Første gang jeg ser helikoptertrafikk på flightradar24. En superpuma har flydd ut fra Aberdeen og ut i Nordsjøen,og er nå på vei tilbake til Aberdeen. BHL 41A
 14. Fine videoer som nok en gang ødelegges av musikk. Hva er problemet med å lage videoer som inneholder cockpitlyder,radiokommunikasjon og motorlyd?
 15. Takk for svaret. var vel egentlig det jeg hadde mistanke om at kunne være årsaken.
×
×
 • Create New...