Jump to content

Per Bråtebæk

Members
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Per Bråtebæk last won the day on March 22 2019

Per Bråtebæk had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Per Bråtebæk

 • Birthday 11/30/3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://luftfartstilsynet.no/globalassets/dokumenter/horinger/2019/04-april/horing---opprettelse-av-kontrollert-lutftrom---scandinavian-mountains-airport-salen.pdf
 2. Da er det bare å vente på at noen lager et scenery til ESKS Sälen-Trysil flyplass. Eller Scandinavian mountains airport om du vil.
 3. Ny flyplass for Sälen/Trysilområdet åpner til høsten.
 4. Bruker x europe,men jeg har nok ikke innstillingene på fullt. Er vant til FSK, og sammenlignet med den synes jeg dette er fantastisk. Men det kan tydeligvis bli enda bedre. Nå har jeg heller ikke verdens kraftigste maskinvare heller..
 5. Ålesund by og Kjerringøy zonephoto
 6. Jeg bruke en annen mailkonto og registrerte meg som ny bruker....fungerer det også
 7. Er det flere enn meg som problemer med å logge på nettsiden til ORBX ? Den vil ikke godta mailadressen min,den har jeg brukt da jeg har handlet der i alle år...Prøver jeg å opprette ny konto,får jeg heller ikke svar når mailadressen skal verifiseres.....mailadressen virker for alle andre...
 8. Gratuler med nytt flighsim.no. Dette lover veldig bra. Kjempeinnsats som er gjort :-)
 9. Etter å ha gjennomført en gjenoppretting av Windows til noen dager bak i tid, forsvant min MD-11 fra åpningsbildet i simulatoren(der en velger flytype) Alle filer og innstillinger ellers på maskinen er inntakt..også mappene til PMDG og MD-11. Det store spørsmålet blir da hvordan jeg får det på plass igjen i åpningsbildet..
 10. Posten flyr med egne fly(West Air) fra Gardermoen til Bergen,Molde,Trondheim,Bodø,Evenes,Tromsø og Longyearbyen.Post Til/fra disse byene blir ikke rammet av streiken i Widerøe.Men posten som skal mellom andre flyplasser i Nord-Norge og til Bodø,Evenes og Tromsø fraktes med Widerøe,og blir følgelig forsinket,da den må fraktes langs landeveien.
 11. Kan ikke skilte med så mange forskellige flytyper som mange andre, men her er listen: Piper..fikk en flytur med denne flytypen da jeg var bare guttungen. Den var utstyrt med ski,og vi landet og tok av fra et islagt vann. Super Caravelle SAS B-737 fra 200 og hele serien oppover SAS og Braatens S.A.F.E B-737 AIR EUROPE B-737 TUI UH-1B FORSVARET C-130 FORSVARET DC-9 SAS DC-10 PREMIAIR SEAKING REDNINGSHELIKOPTER (I FORSVARET) ROBERTSSON HELIKOPTER B-727 STERLING AIRWAYS AIRBUS 340 SAS AIRBUS 330 Husker ikke hva selskapet heter,men fløy til Hellas. B-777 SINGAPORE AIRLINES DAKOTA, DAKOTA NORGE MD-83 CESSNA 172 Jo, det ble da noen likevel da jeg fikk tellt etter.
 12. Gratulerer med nytt banedekke. Bra jobba!
 13. Knallfin video..noe av det bedre jeg har sett, MEN desverre nok en kvalitetsvideo som blir ødelagt av musikk! Hva er feil med de normale lydene som hører til på en flyplass?
 14. Trysil fungerer helt utmerket her..ikke mye avik fra virkligheten. Når det gjelder de andre flyplassene, ser de helt greie ut for meg. Men jeg er jo ikke lokalkjent for å si det sånn..
×
×
 • Create New...