Gå til innhold

Per Bråtebæk

Members
  • Innholdsteller

    388
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Per Bråtebæk

  1. https://luftfartstilsynet.no/globalassets/dokumenter/horinger/2019/04-april/horing---opprettelse-av-kontrollert-lutftrom---scandinavian-mountains-airport-salen.pdf
  2. Da er det bare å vente på at noen lager et scenery til ESKS Sälen-Trysil flyplass. Eller Scandinavian mountains airport om du vil.
  3. Ny flyplass for Sälen/Trysilområdet åpner til høsten.
  4. Bruker x europe,men jeg har nok ikke innstillingene på fullt. Er vant til FSK, og sammenlignet med den synes jeg dette er fantastisk. Men det kan tydeligvis bli enda bedre. Nå har jeg heller ikke verdens kraftigste maskinvare heller..
  5. Jeg bruke en annen mailkonto og registrerte meg som ny bruker....fungerer det også
  6. Er det flere enn meg som problemer med å logge på nettsiden til ORBX ? Den vil ikke godta mailadressen min,den har jeg brukt da jeg har handlet der i alle år...Prøver jeg å opprette ny konto,får jeg heller ikke svar når mailadressen skal verifiseres.....mailadressen virker for alle andre...
  7. Gratuler med nytt flighsim.no. Dette lover veldig bra. Kjempeinnsats som er gjort :-)
  8. Etter å ha gjennomført en gjenoppretting av Windows til noen dager bak i tid, forsvant min MD-11 fra åpningsbildet i simulatoren(der en velger flytype) Alle filer og innstillinger ellers på maskinen er inntakt..også mappene til PMDG og MD-11. Det store spørsmålet blir da hvordan jeg får det på plass igjen i åpningsbildet..
  9. Posten flyr med egne fly(West Air) fra Gardermoen til Bergen,Molde,Trondheim,Bodø,Evenes,Tromsø og Longyearbyen.Post Til/fra disse byene blir ikke rammet av streiken i Widerøe.Men posten som skal mellom andre flyplasser i Nord-Norge og til Bodø,Evenes og Tromsø fraktes med Widerøe,og blir følgelig forsinket,da den må fraktes langs landeveien.
  10. Kan ikke skilte med så mange forskellige flytyper som mange andre, men her er listen: Piper..fikk en flytur med denne flytypen da jeg var bare guttungen. Den var utstyrt med ski,og vi landet og tok av fra et islagt vann. Super Caravelle SAS B-737 fra 200 og hele serien oppover SAS og Braatens S.A.F.E B-737 AIR EUROPE B-737 TUI UH-1B FORSVARET C-130 FORSVARET DC-9 SAS DC-10 PREMIAIR SEAKING REDNINGSHELIKOPTER (I FORSVARET) ROBERTSSON HELIKOPTER B-727 STERLING AIRWAYS AIRBUS 340 SAS AIRBUS 330 Husker ikke hva selskapet heter,men fløy til Hellas. B-777 SINGAPORE AIRLINES DAKOTA, DAKOTA NORGE MD-83 CESSNA 172 Jo, det ble da noen likevel da jeg fikk tellt etter.
  11. Knallfin video..noe av det bedre jeg har sett, MEN desverre nok en kvalitetsvideo som blir ødelagt av musikk! Hva er feil med de normale lydene som hører til på en flyplass?
  12. Trysil fungerer helt utmerket her..ikke mye avik fra virkligheten. Når det gjelder de andre flyplassene, ser de helt greie ut for meg. Men jeg er jo ikke lokalkjent for å si det sånn..
  13. Har prøvd å legge inn min hotmailadresse i brukerregisteret,men får beskjed om at hotmailadresse er bannet på forumet. Hva er feil med en hotmailadresse??? sannsynligvis den mest brukte i hele verden?
  14. Jobber i helga,men kommer innom en tur...
  15. Artig at du vil lage noe på småflyplassene i innlandet. Her en liten snutt fra Trysil. Det er nå nesten klart for byggingen av nye Salen/Trysil flyplass som blir en chaterflyplass for for skiturister fra hele Europa. Flyplassen blir liggende så vidt inne på Svensk side av grensen.
  16. Første gang jeg ser helikoptertrafikk på flightradar24. En superpuma har flydd ut fra Aberdeen og ut i Nordsjøen,og er nå på vei tilbake til Aberdeen. BHL 41A
  17. Fine videoer som nok en gang ødelegges av musikk. Hva er problemet med å lage videoer som inneholder cockpitlyder,radiokommunikasjon og motorlyd?
  18. Takk for svaret. var vel egentlig det jeg hadde mistanke om at kunne være årsaken.
  19. Jeg bor slik til i forhold til Gardermoen at jeg får all trafikk som tar av fra 01R rett over hustaket. Har registrert at det er på langt nær all trafikk som vises på Flightradar24.com. Jeg kan sitte og høre mange fly som passerer uten at disse vises.De fleste fly har nådd en høyde på ca 5000-6000 ft når de passerer over her,så de høres godt.Hvorfor vises ikke alle?
  20. Jeg gjorde førstegangstjenesten i Bodø i 73/74 og jeg mener å huske at CF-104 kom til Bodø fra Canada høsten 73. Rett meg hvis jeg husker feil. Jeg var på flystevnet på Rygge som jeg mener å huske var i 1976? og der ble alternativene til neste flykjøp presentert. Ja.. det var masse debatt den gangen også. Særlig om vi skulle velge Viggen. Franske Mirage var også inne i bildet.
  21. Teller nå kl.9 10 charterfly fra thomson og thomas cook i luftrommet over Norge Og Sverige antakeligvis på vei til Finland
  22. En av de beste MD-11 filmer jeg har sett!!! Men må legge til at jeg liker MD'n hakket bedre enn NGX,selv om det også er et flott fly. Ja jeg børster ikke bare støvet av MD'n enn gang i blant. Den er alltid støvfri
×
×
  • Opprett ny...