Gå til innhold

Flyspotting på Gibraltar


Paul Thomas Kvam

Anbefalte innlegg

Gibraltar er en spesiell halvøy, med en flyplass som deler halvøya i to. Har vært der flere ganger, og det er ganske spesiellt å måtte reise tvers over flystripa for å komme seg fram.

 

Selv om det er en spesiell opplevelse å se fly lande/ta av fra Gibraltar (GIB/LXGB), så er det dog begrenset med antall flybevegelser. Har riktignok blitt litt økning nå, etter at også Iberia har begynt å fly på Gibraltar, men ellers er det ikke et fryktelig trafikkert sted - men litt GB Airways-flyvninger (søsterselskap av British Airways) med A319/A320 er det jo selvsagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er forsåvidt riktig det Johan, men det "føles" veldig som en øy. En ting er å komme seg inn, men dersom du har glemt passet på vei ut - da blir du værende på (halv)øya! he he,

har rettet mitt forrige innlegg.

Virket som det var veldig symbolsk med passkontroll og greier, tror man like gjerne kunne holdt opp en liten rød notisblokk. Var ikke spesielt strenge vakter, selv om de gikk rundt med MG og prøvde å virke formelle ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...