Gå til innhold

Alitalia MD-11 og Kai Tak


Truls Petter Elven

Anbefalte innlegg

Det med at pilotene sitter og røyker under en flight har jeg tro på var veldig vanlig før. Sett flere videoer der de gjør det. ""

 

Og noen gjør det enda!

 

Satt på første rad i en Spanair md-80 fra Mallorca til Værnes sommeren 2004. Da satt både kaptein og styrmann og tok en blås under taxi og climb. Forøvrig med cockpitdøren åpen....

 

I tilegg kuttet de svingen over gresset fra taxiway til runway, noe som reslulterte i at kaffekoppen til kapteinen ble sølt ut over midtkonsollen...

 

Jeg ble ikke særlig bekymret, men man kan trygt si at ikke alle i kabinen var spesielt happy for at døren var åpen...

 

Det er nok mye rart som foregår i cockpit bak låsede dører! Noen som foresten så den dokumentaren om BA for noen år siden? Der en god del av BA's fly var utstyrt med skjult kamera. I det verste tilfellet var både kaptein og styrmann så bakrus etter festen kvelden før at de like godt tok seg en kjapp "dupp" på cruise... Da snakker vi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som foresten så den dokumentaren om BA for noen år siden? Der en god del av BA's fly var utstyrt med skjult kamera. I det verste tilfellet var både kaptein og styrmann så bakrus etter festen kvelden før at de like godt tok seg en kjapp "dupp" på cruise... Da snakker vi!

 

Husker denne dokumentaren godt, siden dette var én av mange slike alvorlige hendelser som ble rullet opp i media om

nettopp British Airways. Det skjedde dog en god del "opprydding" og innstramming i BA etter dette, var jo en real "stripe i lakken" på et slik premium-selskap som skal være såpass profesjonelle. Var ihvertfall flere piloter og CA som mistet jobben, etter å ha blitt avslørt på de dokumentarene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...