Gå til innhold

Fotografering under takeoff og landing?


Sindre Torp

Anbefalte innlegg

Om du neste gang vier et halvt minutt av ditt liv spent fast til en blikkboks til å følge med på sikkerhetsinstruksjonene, så vil du få med deg at de sier noe sånnt som at alle sendere OG MOTTAKERE må være slått av under hele turen! Om ikke en radiomottaker er en mottaker så vet ikke jeg lengre hva en mottaker er. Hvorfor i alle dager tar du sjansen! For det første er det sjansen for å faktisk bli straffet juridisk for det du gjør. Om du for eksempel har planer om å bli pilot er dette IKKE noe bra i det hele tatt å få på rullebladet.

 

Men det er jo en av de bedre konsekvensene det kan få, det er jo mye verre ting som kan skje, nøyaktig hva kan det jo spekuleres mye i. Jeg tviler på at en motor vil sprenge av at dere bruker radiomottakere. Og det å si at det har gått bra før er jo en elednig unnskyldning. Det er ikke tillatt ombord, og det er avgjort av noen som har langt mer peiling enn deg, og av noen som har gjennomført langt mer presise forsøk enn dine "jeg prøvde, og vi kom oss trygt frem"-forsøk. Jeg tror rett og slett ikke du innser hvor alvorlig det kan bli!

 

PS: Selv om jeg snakker til 2.person entall så er det ikke til en enkeltperson på forumet ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...