Gå til innhold

Henrik Christiansen

Members
  • Innholdsteller

    84
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Henrik Christiansen

  • Bursdag 20. aug. 1991

Henrik Christiansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Okei, for å reformulere litt; Er det noen av flyselskapene som er medlem i Star Alliance som har lounge i Munchen?
  2. Heihei! Skal en tur til Hellas nå til lørdag, og på veien hjem skal vi ha et stopp i Munchen, på den internasjonale flyplassen der. Så mitt spørsmål er da; er det noen lounge der? Vi kommer til å fly med Lufthansa tilbake, og Lufthansa er med i Star Alliance. Siden pappa har SAS EuroBonus Gold, så satser vi på en tur innom business lounge mens vi venter på neste fly. SAS er med i Star Alliance, og vi var på Thai Airways sin business lounge på en USA-tur, så jeg vet at det går. Så, er det noen som vet om Star Alliance har en business lounge der? På forhånd takk!
  3. Hvis du får tak i en vanlig vest, koster det ikke mange kronene å gå ned til en sportsbutikk og få de til å presse på et par bokstaver.
  4. Vel, det kan hende noen syns det er bra at han var såpass ivrig. Men, jeg tviler.
  5. Du har vel dårlig dekning da? Jeg har trådløst, funker dritbra. Måtte dog bytte ut en gammel Dlink-dritt, som ikke ville være stabil i mer enn 2 minutter. Men nå, men en annen en, stabilt som fy.
  6. Ikke nødvendigvis router-adresse. 192.168.0.1 kan være router, samt 192.168.0.100 192.168.1.1 192.168.0.2 Ihvertfall de jeg har vært borti. Tror man skal kunne endre denne selv.
  7. STEIKE! Vi betaler 349 kr mnd for 3mbit.
  8. Når vi er inne på hangarskip, hvilke hangarskip bruker dere? Jeg finner ikke noen med tråder.
  9. Avverget pga antikollisjonssystem http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/01/08/454145.html og http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=112533
  10. http://www.dagbladet.no/kultur/2006/01/05/453916.html
  11. Vi valgte å ha .be fremfor moo.no/.tk eller en annen adresse som f.eks. http://home.no.net/vrnoaf/side/index.php da dette blir vanskelig å huske. Dessuten får vi kontroll over subdomener og emailforwarding med .be =)
  12. B-one er ikke å anbefale. Dårlig support, de sletter/stenger kontoen din hvis du bruker for mye trafikk. Selvom det står fri trafikk. Mange misfornøyd kunder der.
  13. Man får da et bilde med større oppløsning, og du får mye mere muligheter til å zoome inn uten å miste kvalitet, og det er best med flest mulig mpx når man skal printe.
  14. Med så mye zoom, så bør du ha enten stativ eller bildestabilistator. 300mm brennvidde er litt mer, og det er vanskelig å holde kameraet støtt og få ordentlig skarpe bilder.
×
×
  • Opprett ny...