Gå til innhold

Blir ikke lei?????


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg bare begynner å lure nå. Jeg har hatt FS siden FS95 var ute. Og jeg det er jo det beste dataspillet jeg noen gang har hatt=) Men jeg merker at ettersom jeg har fløyet endel med FS2000 så begynner jeg å kjenne at jeg må ha noen pauser fra cockpiten! Det er ikke det at jeg har mistet interresen men derimot at det kan bli litt mye av det gode. Det jeg lurer på er: Er det første dere gjør når dere kommer fra skolen/jobb å sette dere foran PC`n? Hadde vært spennende å høre hva dere andre syns om dette?

 

mvh Morten Jensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm.. har også vært borti det der.. eller.. sliter med detnå.. Har ikke hatt simmen åpen på et halvt år.. det er lissom så.. *baahh*, men er jo daglig innom FS.no og følger jo med, og laster ned addons og sånt, men gidder lissom aldri fly mer..

Dette problemet er kanskje noe relatert med alle de som bruker 10 timer på å tweake systemet, før de flyr en time, også tilbake til tweakinga igjen..

Kan noen prøve å få meg til å få lyst til å fly igjen?? please [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Håkon Brekke Aarøen

(Keyboards, Hammond B3, Fender Rhodes)

haakon@ringnett.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle!

Ja ja dere er ikke alene om å ha DET problemet.

Jeg har selv tenkt over mange ganger om jeg virkelig er

utbrent når det gjelder FS. Har drevet med FS siden v. 4.0.

Jeg finner meg selv i å kun laste ned fly, og tweake, og konstant

være innom flightsim.no (og .com) og lese forum opp og ned.

Men jeg orker liksom veldig sjelden å starte opp FS, enda jeg

har en hel masse halvferdige (og mindre enn det) prosjekter.

Men så lite jeg driver med selve FS, er disse prosjektene lysår

unna noen ferdiggjørelse. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg foretok en ordentlig flytur i FS..

Det siste jeg klarte å få unnagjort, var å implementere/bygge inn

ACS-GPS i Olav Rønningens eksellente B737-3/4/5 panel.

I tillegg til å lage en del tracks til FSTraffic, både innenlands og utenlands.. men det er liksom ikke som før, da jeg fløy og fløy.. nå gjør jeg liksom alt annet enn det. Ikke vet jeg hvor

lang pausen blir, men jeg håper den ikke blir alt for lang.

*Støttemedlem i foreningen for FS-semi-utbrente-ofre*

Mvh:

Lars B. Frostad

[Endret av Lars B. Frostad 22-01-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg kan ikke huske sist gang jeg "var i lufta" i FS.

Det begynner å bli en god stund siden nå. Det er ofte sånn at man vil prøve noe nytt, møte nye utfordringer etterhvert som man føler man behersker f.eks. 737'en i Fly!.

Jeg har rett og slett ikke den samme entusiasmen i forhold til flysimulator lenger. Det har nok mye med at PC'en min ikke lenger er det den var. Men på en annen side så øker kanskje interessen for real-life flyving i samme takt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er nok det at man har fått den fly-dillan inni kroppen og man ser at det er en mulighet for at den virkelig store drømmen kan gå i oppfyllelse. Og man vet jo at man ikke kommer noe veg med en Flight Simulator så det er nok det at skolearbeid lokker mer og mer. Jeg er fast bestemt på å utdanne meg som sivillfyger

 

mvh Morten Jensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia,

Jeg tror jeg ikke har flydd på ca 4 uker. Det er godt med litt pauser og problemer. Det er nok noe annet for de som kan starte spillet uten å oppleve en eneste av spillet.

Men jeg kommer ikke til å gi opp men det er bare deilig å ta litt pauser. Om sommeren så rører jeg nesten ikke FS eller pcen og da blir det omtrent ikke flyging i det hele tatt. Men det skal bli gøy å se hva jeg kommer til å gjøre når jeg får adsl linjen min [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem

http://www.thtessem.com" TARGET=_blank>www.thtessem.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror kanskje "gidder-ikke-starte-FS"-syndromet kan ha å gjøre

med at man mangler konkrete prosjekter/flyturer når man starter

simulatoren.

For å få noe mer konkret å bruke FS til, søkte jeg jobb som

"pilot" i et VA, og nå har jeg Checkruns og etterhvert scheduled flights å utføre når jeg starter FS, og det er ikke så kjedelig lenger......

Pilotjobb i VA anbefales som kur mot "FS-utbrenthet".

Bård H. Einset

Bodø

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann alle sammen

Jeg jobber for tiden som instruktør ved Helicopter Adventures Inc, i Titusville Florida. http://www.heli.com"'>http://www.heli.com" TARGET=_blank>http://www.heli.com . Og kunne komme hjem etter en lang dag med 4-5 timer i loggboka, for da sette seg ned med Pc'n og ta et par approacher rundt om norge paa simmen er bare helt topp, og veldig avslappende. Vil bare legge til at all flygingen, IFR tenker jeg da paa, er gratis trening og veldig lurt dersom dere tenker paa en karriere innen luftfart.

Have a good one

Roger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Interessant diskusjon.

Heldigvis driver vi med en hobby som utvikler seg ganske fort. Det er stadig nye utfordringer å ta fatt på, hvis man bare vil.

Jeg var rammet av samme problem som dere; Det var blitt kjedelig å fly!!!

Men, jeg har funnet en kur!

For å fornye interessen for flightsiming vil jeg anbefale å kjøpe et av flyene til PSS. Jeg lastet ned deres 747-400 for noen dager siden, og det har jeg ikke angret ett sekund på.

Riktignok kostet flyet, panelet og lydfilene 15£ (ca 200 kr), men det er det absolutt værd. Det er fantastisk hva de har greid å klemme inn i de ca 30 megabytene som må lastes ned.

Dette er et fly som det kreves litt av "piloten" for å beherske, og man må bruke ganske mye tid for å sette seg inn i forskjellige prosedyrer. Men det er akkurat det som gjør dette så fasinerende.

Etter en silkelanding på gamle Kai Tak i Hong Kong føler at man har fatt litt igjen for bryet med lesing av manualer og tutorialer.

Til slutt vil jeg minne om Dag`s advarsel fra et annet topic: STOR FARE FOR AVHENGIGHET!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Les også denne topic'en av Åge Olsen "Min lille drømmeverden"

http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000272.html"'>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000272.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/000272.html

Da fikk jeg tilbake flygleden iallefall.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

------------------

Christopher Eriksen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat dette problemet sliter jeg også med, jeg spilte/spiller mye mil sims som F4 og F-15 og har begynnt å bli litt lei nå i det siste.

(Vet at det er snakk om sivile sims her men jeg tenkte at det ikke gjorde noe om en militær flyinterissert kom med i diskusjonen.) Det er litt dumt når man nesten får dårlig samvittighet fordi man ikke spiller spillene noe mere:) I en periode har jeg nesten følt det som en "jobb" å få flere flytimer i loggboka på F4, og da går det litt langt syns jeg. Håper på at de nye spillene som kommer vil få opp interessen igjen (Flanker2.5, Eurofighter typhoon) har jeg flaks så gjør dem vel det. Jeg har alltid sett på flysimulatorer som er slags spill man aldri blir ferdig med, men et spill man spiller og spiller og ikke bli lei:) håper at flere har dette synspunktet også.

------------------

John

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jodå, de flesta av oss kanske har känt så till och från. Men, det finns ju så MYCKET man kan göra här!

Du som flyger en airliner mellan två fasta punkter, gör allt efter boken, alltid på millimetern: starta upp en en F-16 och härja loss ett slag.

Du som alltid far omkring som en "galning" i ett jaktflyg: upplev tjusningen med ett segelflyg, det har kommit många bra senaste åren.

Du som flyger omkring helt utan planer: lär dig navigation, regler o.s.v.

Med andra ord pröva på något annat, något nytt. Det finns alltid något att göra.

Än jag själv då? Jo, jag gör som någon annan här skrev, jag tweakar systemet i stället för att flyga. Men jag ser inget fel i det heller. Det har gett mig, och ger mig, mycket ändå.

It´s all about flysimming anyway!

Åke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...