Gå til innhold

Klart for Gutta På Tur til Samos!!


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

Glenn og Stian;

 

For meg virker det som dere tar dette som personlig kritikk mot dere selv, noe som helt klart ikke er tilfellet!

Men jeg føler at vi må sette en viss standard på våre piloter, for jeg har ved tidligere erfaringer fått oppleve at uerfarne piloter ødlegger for oss andre noe som gjør turen lite hyggelig. I tillegg så slipper vi den "dritt" kastingen hvis det er noen som krøller det til!

 

Joda, det er godt mulig at det hadde vært greit med et egent forum på våre hjemmesider, men nå er da ikke situasjonen slik per i dag.

Det er heller ingen som tvinger noen til å lese innleggene som jeg poster ang. Gutta På Tur, da dette for det meste komme klart fram i overskriften!

I tillegg så ble det litt overlapping av deg selv Stian, tross alt, 100% av våre medlemmer er også medlem av VATSIM og fs.no forumet, ser derfor ingen grunn til at vi skulle vike, det må da være plass nok til oss alle?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var med endel i starten på "gutta på tur", og skjønner godt at de vil ha med folk som har erfaring og har endel erfaring. Selvfølgelig er litt kjipt å vite man ikke har nok timer bak simmen, men dette er noe mer en bare søndagstur - De vil ha realisme og vil ha piloter som vet helt sikkert hva de gjør. Kan hende at dere har erfaring og peiling nok, men da haadde dere jo sjansen til å få bli med. Husker da det ble nevnt noe om en liten checkride om å bli med på "Gutta på tur"

 

 

Synes alle burde respektere at dette er Julian og Ivar sitt opplegg, og de da kan de faktisk sette krav. Og jeg skjønner godt at de ikke vil ha med noen som kan riskikere å finne på mye rart, og må ha bevist at de kan noe om det.

 

 

Husker da jeg var med, da var det alltid ettellerannet som gikk galt ""

 

Men husker forsatt turen vi hadde til Samos, og særlig tilbakturen. En veldig artig opplevelse, særlig dette med å fly tidlig opp og ned. Var liksom noe med å se soloppgangen både i fs og ute.

 

 

GOD TUR!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager, men jeg klarer ikke å dy meg. Hva vet dere om min erfaring med flyging online? Eller min evne til å lette å lande med div typer fly? Slik jeg ser det spiller jo nettopp det ingen rolle da det er gutta som skal ut å fly. Det kan jeg jo forstå. Ikke gi inntrykk av at dere er bedre enn andre der oppe! Dere kunne jo få dere en overraskelse.

Nok en gang: Happy flying!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glenn, vi er veldig forsiktige med å danne et "bedre" parti, men ingen kan nekte for at enkelte har bedre innsikt i akkurat dette enn andre? Og slik er det bare, uten at man skal stå på toppen å rope for høyt.

Og hvordan vi er klar over ditt kunnskapsnivå, igjennom observasjoner mens du har vært online, i tillegg sier timetallet mye.. Ikke om flygererfaring, men kjennskapen til VATSIM generellt.

 

Geir, takk, endelig en som har forstått det, synes det var trivelig den tiden du var med, og husker fortsatt den turen du var med på, knall tur det! ""

Håper andre som ikke forstår opplegget vårt tar det du skriver til etterretning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Antall timer du har på vatsim kan lett sjekkes! "" Heldigvis vet jeg at det er plenty av folk der oppe som har mye mer peiling enn meg(og deg også?), så det skal du få slippe å tenke på - so no surprise there ""

 

Men nå skal jeg ikke dra den tråden her lenger ut, så god jul! ""

Det er alltids noen som er bedre enn deg selv, og jeg vet om flere titalls personer som har langt større erfaring enn meg! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var siste påmelding mottatt!

Men desverre er det et meget dårlig oppmøte må jeg si, kun 3 piloter i alt!

Hadde trodd at oppmøtet hadde vært litt bedre med tanke på at det er en stund siden vi har lagt opp til en slik tur, men men, må ærlig få si at jeg blir litt skuffet og at det er vanskelig å holde dette gående om oppsluttningen er så lav som den er per i dag.

Men men, vi får ta det som det kommer...

 

[color:"red"] *VIKTIG BESKJED TIL DE SOM SKAL VÆRE MED I MORGEN!* [/color]

Oppmøte senest 30 minutter før avgang, derfor klokken 07:30 norsk tid.

Selv skal jeg prøve å være der så tidlig som forsvarlig..

Regner med at det logger opp ATC der i morgen tidlig, så det er bare å ta kontakt med ham, siden vi er så få så er departure tid satt til 08:00 lokal tid for alle som deltar!

Ellers regner jeg med at dere er kjent med prossedyrene, rw.avsim.net/flytur vil bli brukt som "chatte" kanal så snart vi har forlatt kontrollert luftrom!

Da ser jeg fram til å se dere på Gardermoen i morgen, i påvente av en knall tur! ""

Husk å registrere dine flytimer på våre hjemmesider!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

[color:"red"] *VIKTIG MELDING ANG. RETURFLIGHTEN* [/color]

 

[color:"blue"] Jeg må desverre få meddele at returflighten er AVLYST! Dette på grunn av dårlig oppmøte på turen nedover. Velger heller å tilbringe formiddagen med familien, men vi får se om vi klarer å fikse i stand en retur flight ved neste tur. Og husk, det er DERE som avgjør hvor artig det blir for meg å arrangere slike turer... [/color]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidenes mest misslykkede tur!!!!

Tok meg noen timer før jeg igjen i heletatt gadd å tenke på noe med simulator å gjøre, derfor dette innlegget kommer litt sent.

Ulykkene stod virkelig for tur i dag, ikke nok fikk jeg blåskjerm hver eneste gang jeg prøvde å taxe på Gardermoen, men fikk telefon fra Julian om at hans PC også krasjet på vei ut ifra Norge.

Etter 4 forsøk fra min side ga jeg opp i full fortvilelse, sparka PC'en en gang for å surmule i telefonen med Julian en 20 minutters tid.

Våre sorgens tanker gitt til Arild som fortsatt var enroute, men fikk straks beskjed fra ham at et PC krasj var et faktum der også!

Følte virkelig at mange timer gikk rett i vasken, dårlig oppmøte av piloter, total PC krasj og dritt vær ute, denne dagen kan umulig bli værre!!!

 

Men en stor takk til Peter, Christian og Gunnar for ATC service, det setter vi utrolig stor pris på, og dette var mest sannynlig det eneste lyspunktet jeg har på denne bitte lille julaften! Takk skal dere ha!!! ""

 

En ting er iallefall sikkert, simulatoren blir ikke rørt før over nyttår!!!!

 

[color:"red"]God jul! [/color]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...