Gå til innhold

Oi, oi dette er real


Jarle Kristiansen

Anbefalte innlegg

Finnes det noen mulighet til å få et slikt flyfoto bilde når en er ute å flyr i FS2002 som en kan se på Finn.no - . Gå dit og trykk på noe boliger. Der er det flyfoto fra Drammen til Oslo. http://www.finn.no/finn/map Her er det bilde av flystripa i Hokksund. Dette er helt sinnsykt. Det er ikke så klart når en zommer seg helt inn, men det er jaggu bra nok. Noen som fikser dette uten at det tar all kraft fra PCèn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fototexturer som erstatter ms sine originale bakketexturer er med samme oppløsning som ms, ca 5 meter pr pixel. Altså objekter som er mindre enn 5 meter vil ikke vises. Dette er slik fs2002 er laget og for å få ett godt inntrykk av texturene må du fly høyrere! Det anbefales minst 3000 fot agl for å få ett normalt inntrykk av landskapet. I fotosceneryet over Hamar som du har hentet bildet fra er grunnlagsfotoene i 8bits farger - i fotosceneryet over Trondheim og Kongsberg som du også finner i filbiblioteket her, er grunnlagsbildene i 24bits farger noe som gir ett bedre resultat, selv om oppløsningen (ca 5 meter pr pixel) er det samme. Håper du ble klokere av dette.

""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...