Gå til innhold

Andreas F Berger

Members
  • Innholdsteller

    526
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Andreas F Berger

  • Bursdag 07. mai 1991

Andreas F Berger's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blir spennede å se hvordan det går! De har til og med egen hjemmeside om det: http://www.unitedcontinentalmerger.com/
  2. I følge scanair forumet kommer Continental med B767-400 i morgen
  3. Var ganske bra med tåke i Moss på den tiden, så antar det var ganske likt på RYG. I følge ryg.no ser ut til at Ryanair diverta til TRF
  4. Man kan allerede bestille billetter mellom Rygge og Stockholm på Ryanair sine sider. Positivt med mer trafikk på Rygge
  5. Jeg har ingen dårlig erfaring med Iberworld, utenom at frokosten var litt daff Men alle har forskjellige erfaringer.
  6. Jeg kan ikke love noe, men tror nok dere slipper unna med en svømmehall, for vannkvaliteten i vansjø er svært dårlig og det er veldig mye alger der, så det er flere år det har vært badeforbud flere steder der. Angående kondisjonstrening så har jeg lært på skolen (går på idrettslinje) at den mest effektive måten å øke slagvolumet (og dermed maksimalt oksygenopptak) på er å gjennomføre intervalltrening med en arbeidsintensitet tilsvarende 90-95% av maksimal hjertefrekvens (altså like under eller på maksimalt oksygenopptak). Å bruke 4x4 minutters arbeidsperioder med 3 minutters aktiv pause mellom hver 4 minutter skal gi best resultat, både hos dårlig trente, moderat trente og topptrente. Man øker da maksimalt oksygenopptak med omtrent ½ prosent per treningsøkt.
  7. Synes den var ganske fin jeg! Kanskje de kan bruke det flagget på alle halene, bare litt større :grin:
  8. Jeg synes det var en helt grei artikkel, som gir den informasjonen en vanlig mann i gata har behov for. Bildet skal vel kanskje indikere hva journalisten mener med "digre fly", selfølgelig burde han ha brukt et bilde av Airbus når han skriver Airbus i artikkelen, men det er vel kanskje noe med rettigheter til bildene som ligger bak også, men hva vet jeg. Grunnen til at han skriver Airbus er vel at en stor del av flåten til Finnair består av Airbus.
  9. Kommer en tur opp jeg også, men kan hende jeg kommer litt over 18, for det er avhengig av når bussen går
  10. Høres artig og spennende ut! Jeg er ihvertfall med
  11. Nettavisen: Slik blir nye Gardermoen Jeg tror det blir fint! Det er vel noe som blir populært blant oss forum medlemmer!
  12. Tja, mange det. De som flyr for å komme fram til destinasjonen, og ikke er fly-freaker som oss og vil ha med seg flest mulig typer, størrelser og flyplasser. Vil tro at ola nordmann ønsker å fly med minst mulig mellomlandinger.
  13. Dette blir artig, jeg kommer garantert. Hva jeg liker eller ikke skal jeg ikke si så mye om, siden jeg bare har vært på airshow en gang tidligere så liker jeg alt. Har også hørt noen rykter om at Patruille suisse skal komme!
×
×
  • Opprett ny...