Jump to content

Frode Skjennem

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frode Skjennem

 • Birthday 02/18/1945
 1. Nrk Østfold melder i dag at Rygge kan bli base for 3 fly fra Ryanair. Kan gi dobbel volumøkning. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.6845898
 2. Ryan Air har kalt inn til ny pressekonferanse på Moss Luftavn Rygge onsdag 5/8-09. Godt salg av billetter til nysatsningen på Rygge, gjør at de allerede vil utvide med flere destinasjoner. I alle Østfoldmedier nevnes at Stockholm kommer med to daglige avganger. Uansett oppfatninger om Ryan Air, så begynner det å ligne en aktiv flyplass. Var innom der på søndag eftm. og det var 2 Norwegian og 1 Thomas Coock som var under handling samtidig. Så med nye 36 ukentlige Ryan Air avg. + enda flere fra onsdag, begynner vel "Oslofolka" å oppdage at Rygge er et alternativ 45.min. unna.
 3. Har du sikre kilder for at flyet vil lande kl. 13.00?
 4. Ad. Fornebu. For en som savner, og fortsatt mimrer om Fornebu. Ja, så er CD'n med Nissa Nyberget m/venner med sangen "Hvorfor må du gå i fra meg" til stor trøst. Den gikk over høytaler anlegget på Fornebu kontinuerlig hele den siste dagen. Den er så stemningsfull og så inntenst oppbygget, at den er til å få gåsehud av. Og når jeg spiller den for full guffe når jeg er alene i bilen. Jeg da blir jeg så grepet, at jeg er på grensen til trafikkfarlig. Så da hender det at jeg må svinge til side å ta finalen med håndbrekket på, lukke øynene, å se for meg lysene bli slukket på ærverdige Fornebu.
 5. Takk Rune. Trengte litt oppbacking nå. Da ser det jo ut som det ordner seg. Selv om jeg aldrig tvilte på det. God jul til alle tilhengere og motstandere av Moss Lufthavn Rygge. Så får vi la julefreden senke seg over denne saken.
 6. Hei Jan. Ser i ettertid at jeg var litt raskt ute med den første infoen. Som du kanskje ser av klokkeslettet la jeg det inn få minutter etter offentligjøringen. Da hørte jeg på en direkte overføring på NRK Østfold Radio mellom journalisten og en representant fra S.departementet. Det ble da tolket dithen at dersom en ny konsesjons søknad ikke var ferdigbehandlet innen taket var nådd, ville departementet "ikke legge hindringer i veien" frem til avgjørelse var fattet. Dette tennte en positiv gnisst hos en som hele tiden har fulgt med gjennom alle årene som har gått og frem til åpning av Rygge. Så gleden over at døra var satt på gløtt og ikke slengt igjen, gjorde meg så glad at jeg ville dele den med andre. At denne raske tolkningen har gitt reaksjoner er forsåvidt greit. Men, når man kun bare får negativ motstand fra likesinnende (luftfartsintereserte)(i Scannair foumet), som allerede har fått sin egen flyplass, og ikke unne andre å få beholde sin nye flyplass som allerede ligger der, som desuten svært mange mennesker vil ha, (6000 underskrifter). Ja da blir jeg ikke provosert, men lei meg, veldig lei meg. Men, la dem legge ned hele DRITTEN, og anlegge ASYLMOTTAK der så blir vel de fleste av dere fornøyde.
 7. Ja det var meg, og det var mitt første innlegg der etter og ha vært medlem i noen år. Og det gikk som det måtte i det forumet. Så nå har jeg akkurat vært inne der og sagt takk for meg. Så får jeg holde meg her jeg føler meg "hjemme", samt på ATCBOX.net som også er et bra forum for flyentusiaster.
 8. Takk for det Halvdan og Fredrik. Jeg la den samme info inn på Scannair Forum hvor mitt Alias er, Ten Four. Der har det blitt rene huskestua, så det er tydlig at ikke alle unner oss denne flyplassen på Rygge. Døm er så ille rædde for at vi ska ta fra døm noen kundær der oppe på Gardermoen. Nei la oss heller glede oss over dagens melding, så årnære seg etterhvert.
 9. Hørte på NRK Østfold i dette øyeblikk at departementet ikke vil legge hindringer i veien hva passasjerantallet gjelder for Moss Lufthavn Tygge. PPHHUUUU. Takk og pris.
 10. Det opplyses i teksten ved bestilling at FS9 Version, coming soon!.
 11. Rune, du bør ønske deg et (spion)kamaera av nissen til jul. Om nissen ikke skulle ha noen flere på lager, så har jeg noen gode forbindelser vet du, HOW . HOW!!!!!! ps. Pins, var det i entall eller flertall. Misunnelig? JA!
 12. Signert med HELE MITT HJERTE. Dette må jo bare ordne seg. Grattis fra meg og Rune.
 13. Dersom du ikke allerede har gjort det så gå inn på http://www.scannernytt.net og registrer deg. Så vil du komme inn i hjertet av alle scannerbrukere. Der vil du få all den beste ekspertise hjelp som er mulig og oppdrive. Har i årevis vært medlem der. Det er bare å finne den kategorien du søker, enten det være seg antenner, frekvenser og masse annet.
 14. Jeg er så enig Rune. Rygge er i støtet nå. Alikevel lurer jeg på hvordan det blir med "han svensken" som skulle satse på Rygge/Landvetter? og eventuelt de som skulle prøve seg på Rygge/Arlanda? Vet du noe om det Rune? du som jobber på Rygge. Med det samme vil jeg hive på et spørsmål om det er noe militær aktivitet utenom det vanlige på Rygge, siden jeg har hatt noen overflyvninger over skyene i "SÆRP" med utrolig høyt støynivå. Akkurat som i gamle dager. Da kan du snakke om støy da. Mot Boeing 738 til DY med grønne landinger.
 15. Kim, tror du, eller noen andre, at det som nå har skjedd, kan åpne opp en ny mulighet for at Norwegian igjen kan sette opp ei rute mellom Rygge og Kastrup?. De vil da ha en "base" i begge ender. Er klar over at bellegget var for dårlig tidligere. Men, husk at DY akkurat i dag åpner opp fire nye innenlands destinasjoner fra Rygge, noe som kan være en fordel for videre trafikk ut i den store verden, og dermed et høyere belegg.
×
×
 • Create New...