Gå til innhold

Bjørn Henrik Ormø

Members
  • Innholdsteller

    166
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Bjørn Henrik Ormø

  1. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=60802525&searchclickthrough=true&searchQuery=saitek
  2. Mener å ha sett en reportasje der han fløy 757 for Island Air.
  3. *host* [image]http://www.bjornhenrik.com/flightsim/afton.jpg[/image]
  4. He he.... Ser for med følgende valg på status: - On duty - Ferie - Sykemeldt
  5. Prøvde denne nå. Spennende tur. Her er ressultatet:
  6. Var ute å fløy Brønnøysund -> Sandnessjøen i dag, med samme flyet og ASv6. Kom faktisk ned med livet i behold.
  7. Herculesen landet her med 70 tyske soldater som skal være med på å beskytte brønnøysund under denne øvelsen. Brønnøysund skal angripes både på dagtid og på natterstid under øvelsen. Det er også kommet masse radar og rakettkjøretøyer som står rundt om i området.
  8. Nå er godkjenninga av SCAT-1 i sluttfasen ved brønnøysund lufthavn. Har sett Luftfartsverket sitt fly, LN-ILS, sirklet over her i flere måneder nå. I dag har og Widerøe startet testing av dette systemet med et fly de har stasjonert her hele uken. Jeg mener å huske at man har jobbet med dette systemet i flere år nå. Trur det stod på godkjenning fra det Amerikanske luftfartstilsynet (FAA). Er det noen der ute som kan forklare med enkle ord hva dette systemet går ut på?
  9. Disse to filmene (dreaming og goodbye) er de beste FS filmene jeg har sett. Helt fantastisk...
  10. Må si jeg liker prosjektet ditt. Kunne godt tengt meg å prøve simmulatoren. Siden jeg bor i Brønnøysund er det et stykke å reise for å prøve den. Men stå på. Liker å leste om dette prosjektet.
  11. Er sikker på at dette har vært opp før, men jeg finner det ikke igjen. Hvike fonter bruker SAS på painten sin? Og hvor finner jeg disse? Har søkt her og på Google men finner ingenting.
  12. Hva med å gjøre det litt enklere og billigere ved å laste ned PIXresizer. Enklere kan det vel ikke bli.
  13. Tengte jeg skulle lage en paint av LN-NFG til Flight1 sin cessna 172. Er det noen som kjenner igjen det merket på halen på dette flyet? Dette er det eneste bildet jeg har av flyet. Edit: Hvilken font er det som er brukt på LN-NFG?
  14. Fløy på VATSIM for første gang på lørdag. Fikk hjelp av Tom Arne på ENGM. (Tror ikke om det er meg han sikter til her... ) Det som er sikkert er at det ga mersmak. Håper flere "tørr" å fly på VATSIM. PS: Takk for hjelpen Tom Arne
  15. Mente at det som regel var flere på IVAO enn på VATSIM. Nå, etter at SqauwkBox 3 kom, er det 544 pålogget IVAO, mens det er 848 på VATSIM.
  16. Å ta bilder handler først å fremst ikke om å ha det dyreste utstyret. Det handler mer om å være der det skjer og ha et øye for motiver. Selv med et engangskamra kan man ta gode bilder.
×
×
  • Opprett ny...