Gå til innhold

Bjorn K Myskja

Members
  • Innholdsteller

    189
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjorn K Myskja

  • Bursdag 02. juli 1969

Bjorn K Myskja's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, grei den der.. Ser forøvrig ut som at de har modifisert en industri-robot.
  2. Jeg forventet og så frem til en fullstendig reboot av "flight simulator", ny fresh kode inkludert, og forventet også at de kom med en slags enkel in-game "appstore". Men ordlyden i hva de presenterer av ideer for denne tittelen skaper stor bekymring. Det er ingenting i veien med "gaming is in", men at "simulation is out" høres helt vannvittig ut. Får håpe at det er noe som har forsvunnet i oversettelsen her..
  3. Hvis jeg ikke tar helt feil så er dette selveste "Arnie ZE" fra lydklippene: http://www.jfktower.com/jfktwr/album_page.php?pic_id=398
  4. Apropos nødlandinger...: http://www.metacafe.com/watch/345693/emergency_landing_without_gear/ Edit: Oops, den videoen er visst gammel, sorry..
  5. Når det dukker opp en setning som ender på "eller?" og utfetings-utbrudd oppstår, ja da er retorikken i storslag. Marsipankake tar kvelden over et storslått flygel. Jeg tror ikke at tastaturet forstår at det mer enn nok. Og forstå seg på at man er. Og det tror fargen også. Pissa. OK.
  6. ^^^ OMG! Hehe, tabloid på sitt beste det der... bare 30 kvartaler unna!!!
  7. Begge motorne er jo over vannet. Ja, men motorene ser ut til å være av/idle når folka går i båtene, men så etter ei lita stund så spoler en av motorene plutselig (relativt iallefall) opp av seg selv. Det hadde vært interessant å vite noenlunde hvorfor det.
  8. http://www.glumbert.com/media/planecrash.html Å havne utenfor rullebanen er jo gale nok i seg selv, men hvorfor skjedde det som skjedde på enden av videoen egentlig?
  9. http://www.ksdk.com/news/news_article.aspx?storyid=100017 Jeg må innrømme at jeg fikk litt hakeslepp når jeg så dette innslaget (se på videoen på siden jeg linket til). Jeg har aldri har tenkt tanken på at mus faktisk kan være et problem på fly i disse dager, men her er det snakk om opptil flere hundre mus i slengen, per fly... _
  10. Bullcrap... Der dro de en "MAFIAA" med hver enkel download som et potensielt salg. Greit nok å forsvare copyrighten sin, men det må da være grenser for toskete uttalelser. Og som noen nevnte her; Hadde de prøvd å gjort noe positivt ut av saken det så kanskje det DA hadde blitt 322 nye legitime salg istedet, og mere enn det...
  11. Jeg diskuterte saken med en kamerat når det stormet som værst, og Og min konklusjon var at alt ville være glemt om noen måneder. Ser ut til at jeg fikk rett. Ikke at det er noen stor bragd dog, for det er jo et velkjent fenomen at folk (massene) har hukommelse som en gullfisk i slike sammenhenger. Ikke at det bryr meg, jeg reiser som regel fornøyd med SAS.
  12. Hehe... Vel, jeg har reist veldig mye langdistanse charter (Tenerife 30-40ganger) med både 737 og A320 (Og mesteparten av turene går på A330), og det er etter min mening mye behagligere seter på A320 enn på 737ene. Reiste sist gang på en A320 for to uker siden, og jeg ble faktisk ikke trøtt eller støl i beina og kroppen som jeg vanligvis blir i 737ene.
  13. Zoom kan gjøre mye rart med bilder... Skulle likt å vite hva slags brennvidde bildet ble tatt med, det jo ganske vital info spør du meg.
  14. Bare husk på at "FRAPS" drar noe så usannsynlig med fps. "Gamecam" er mye mere lettdreven og et bedre alternativ - IMO. Bare et tips, men smaken er som baken... Edit: Ser ut som inlegget mitt ble enda en digresjon siden du allerede har laget video... For å gi et on-topic tips; Microsoft Movie Maker innebygd i XP er faktisk et fullt brukbart redigeringsprogram verdt å prøve hvis man ikke har noe annet innen rekkevidde.
×
×
  • Opprett ny...