Jump to content

Ole Arvid Herseth

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ole Arvid Herseth

 • Birthday 03/09/1956

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Per Grunnen til at du ikke ser alle flyene har med transponderene i flyene. De fleste nye har en ADS-B transponder som eks airbus og 737NG etc.Hvis du går opp på venstre siden øverst i filghtradar 24 så er det en link som heter learn more about how flightradar 24 works. der får du forklart en hel del. Jeg bruker den veldig ofte når kona flyr over til Brasil. Mister da radarkontakten etter Kap Verde øyene og får tilbake kontakten litt ned i Brasil, da det er veldig dårlige signaler i nordøst opp ved Natal Håper du fikk en ok forklaring Hilsen Ole Arvid Herseth
 2. Hei Folkens! Siterer programmet for flydagen på Kjeller i fra Romerikets blad. Det er 29 oppvisninger. Kl. 12:10-12:25: Piper Tomahawk, Cessna 172 og Piper Warrior. Kl. 12:35: Fallskjermoppvisning. Kl. 12:55: Spitfire ankommer. Kl. 13:35: Pre WW II Formasjonsflygning. Kl. 13:45: Akrobatflygning, Tiger Moth Kl. 14:35: Akrobatflygning, AT-6 Havard Kl. 14:45: Akrobatflygning, Yakovlev Yak-52 Kl. 15:15: Fallskjermoppvisning Kl. 15:55: Akrobatflygning P-51 Mustang Kl. 16:05: Akrobatflygning Spitfire Kl. 16:15: Akrobatflygning Vampire Kl. 1625: Oppvisning F-16 For publikum som ønsker seg en luftetur, har de mulighet for tandemhopp i fallskjerm, helikoptertur og rundflygning med DC3 Dakota.
 3. Jeg tok en liten sjekk på forumet akurat nå,i det jeg skulle logge meg på. Er det noen som får fiksa serveren?
 4. Hei Ståle! Jeg registrerte meg og logget inn, og fikk akurat det samme som deg. Det du må gjøre, er og downloade Java pluginn som du ser på siden når du har logget deg inn, og instalere programet. Litt lenger nede på siden står det også beskrevet hvordan du går frem etter du har instalert programmet. Det fungerte fint hos meg etter instalasjonen.
 5. NB!husk og trykke venstre museknapp for og få bryteten til og bevege seg
 6. Hei Tom! Du trenger ikke kontakte PMDG. For og endre barotrykket i fra inhses til hektopascal, så setter du musepekeren litt til høyre på baroknappen, og da vil du sansynligvis få ei hånd med plusstegn. Beveg da musepekeren litt til og du skal få hånda uten plusstegn, og da vil du se at barobryteren beveger seg til høyre, og du har da endrer barotrykket til hektopascal QNH.
 7. Hei Sturla! Du kan trykt fly med Varig. det er det største flyselskapet i Brasil, og hvis jeg ikke tar feil så er det statlig styrt. Kona mi fløy Varig tur/retur Brasil Norge i sommer og hun var veldig fornøyd. Jeg flyr mye TAP (Air Portugal) til Brasil, som også er ok.Har også en nabo som har flydd med Varig, og han var også fornøyd.Jeg reiser selv tilbake igjen i Januar. NB! Husk og ta med deg ordbok på portugisisk, da det er veldig få som prater engelsk i Brasil.Anbefaler Berliz sin pocet bok Portugisisk på Reisen. Riktig god tur til Brasil!
 8. Jeg var selv ute og fløy i kveld,og fikk min første ilddåp,da jeg testet om voicen min fungerte, og det gjorde den. Stressa litt for og komme meg online før alle kobla seg ut,så jeg hadde en litt dårlig forberedelse før selve flyturen,da jeg satt og loda FMCen under taxing, samtidig som jeg fikk bug med autopiloten under takeoff,og måtte fly SIDen manuelt ut i fra Gardermoen.Får nok forberede meg bedere neste gang. Håper at dere som satt ATC var sånn nogenlund fornøyde eller!Fløy i fra ENGM til ENZV.
 9. Var selv på nettet i dag, og da brukte jeg Europe-C, som har IP adresse 137.56.244.9, og den fungerte,men er det riktig at den skal komme opp som Private server? På den Notamen jeg fikk i fra Richard Jenkins, så er IP- adressen 137.45.244.9 for Europe-C. Har prøvd og logget på den siste, og den fungerte dårlig, så jeg har en mistanke på at det kansje må være en skrivefeil, eller er det noen av dere andre som har fått den samme mailen med IP adr.137.45.244.9?
 10. Sorry,la ikke merke til det med addons.Er litt for tidlig på morran,har ikke fått i meg nokk kaffe.
 11. Ja, Elkjøp,Lefdal,Spaceworld,Expert Nak shop.Det er sikkert flere.
 12. GODT NYTT ÅR ifra meg og til alle simmere
 13. Man kan jo prøve og ta kontakt med SAS, de har begynt med bygget til Flight Academy senteret på Gardermoen. Det kan jo hende at man kan få leid en plass i et hjørne der!
×
×
 • Create New...