Gå til innhold

Per Alnes

Members
  • Innholdsteller

    575
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Per Alnes

  • Bursdag 14. feb. 2004

Per Alnes's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mistet ruten? De kuttet den vel pga forlite passasjerer. Men jeg tror de vil innen kort tid fly nordvestlandet igjen.
  2. Får ikke lastet ned. Er serveren nede? Har prøvd i 2 dager. Ønsker å laste ned Level-D FMC.
  3. For min del kan den komme senere, blir stressa av disse "skallbyttene"
  4. Fint innslag, og en misunnelseverdig vaskekjeller!
  5. Må innrømme at det skal en del innstillinger til for å få til det beste resultatet. Men de nye driveren som har kommet til disse brillene, gjør at du kan skru av og på ved et enkelt tastetrykk, og i tilegg er det lett å stilles. Det er slikt at når du er inne i VC , stiller du brillene slik at du har full kontroll på øynene i cocpiten.Men når det gjelder bruken av disse brillene, er det nok med en tur, for så å ta en pause (evt forsette flighten u/ briller), for det kan være litt slitsom for øynene om en bruker disse i timevis.Jeg tror at den VC som jeg ser gjennom disse 3D brillene, nærmere virkelighet er det umulig å få til uten å ta i bruk flere skjermer..eller fly i virkeligheten!
  6. det koster flesk , men som sagt. Det imponerte.
  7. Har fått Ati driveren til noen 3D briller som jeg fikk tak i for en stund siden, men ikke kunne bruke før nå. Er helt imponert over hva jeg fikk se.....da mener jeg imponert. Med rette innstillingene og feiling, flyr jeg en ekte sim. Cocpiten ble helt anneledes, alt var liksom rundt deg, og stikka, ja den hold en nærmest i fanget.... Med Activ Sky og siste oppdateringen og 3D-briller, ble dette en helt annen dimensjon. Helt utrolig.... Men det koster!
  8. Fantastisk. Har en søster på Frogner. Dette må jeg se en gang jeg får anledning til det om det er mulig?. Har forresten vert på Skedsmo VG skole en gang. Spennende å følge med, og litt misunnlig på at det ikke er Skedsmo vg skole jeg jobber men Stranda vg.
  9. Snakk om å lete i arkivene! Her....
  10. Så har vi kommet til den årlige hendingen som utspilles omtrent hvert år, nemlig tåke på nordvestlandet og deler av andre kyststriper. I går var det fulstendig stopp på Vigra med null sikt, og masse forvirrede passasjerer som i verste fall busses til Værnes, Kristiansund eller Oslo. Dette kommer hver gang (nesten) det er høgtrykk og havluften blir fuktig. Frustrerende og vente på hull i skydekket som oppstår når solen varmer på, men av og til ikke nok til at tåken eller som vi kaller det " skodda på nordvestlandet" letter. Artikkel fra SMP
  11. Det var heldigvis bare en KL. Piloten følte en risting som ikke var normalt, så han landet som sagt kontrollert.
×
×
  • Opprett ny...