Gå til innhold

Kjetil B. Løvold

Members
  • Innholdsteller

    155
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjetil B. Løvold

  • Bursdag 19. sep. 1983

Kjetil B. Løvold's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. God morgen folkens..! Var ikke rare sikta da jeg stod opp i Fredrikstad dag...: >>> ENRY (RYGGE) <<< METAR 200550Z 00000KT 0200 R30/0500N FG VV000 08/08 Q1005 TEMPO 0400 FG VV002 Så nå sitter jeg og gjør siste forberedelsene til Meteorology eksamen...
  2. Trekker min påstand om klapp tilbake. Men Torbjørn, det er vel ikkje så uvaneleg før ein begynner på line som ny F/O at klappsetet blir benyttet? Veit dette har blitt praktisert av Widerøe tidligere.
  3. Feil: Tre røde på finale.. Haha..!! Ser nå at du skrev på alle bildene.. og må si som alle andre her.. : 2009 Ellers meget pene bilder vil jeg si!
  4. Vil bare tipse intereserte i denne.. Link Det er verdt å merke seg at det ikke følger med vinterdekk...... hehe..
  5. Hekta!!! hehe.. Fikk 198000 første gangen..
  6. I Conway ligger "super'n" på 3.6 dollar nå, mens i vår var den over 4$.. Det er da snakk om 93 oktan.. Er jo ikke høyere oktantall her.. Hvrtfall ikke i South Carolina.. Og når vi var til Key West i juleferien var det ikke noe bedre å finne der heller...
  7. 5.61$ ser ut til å stemme veldig bra Jan-Reidar..
  8. Veldig pene bilder!! Skjønner ikke hvordan det er mulig å få så god grafikk lengre.. Er stuck med samma grafikken som jeg hadde for noen år siden jeg... Må også skryte litt over å ha vært inne i en slik maskin in real life.. Og det var jo "litt" morro!!
  9. Den duppeditten som Rolf Arne linket til såg veldig kjent ut ja.. Åå, gleder meg fælt til ting sitter litt bedre ja!! Men nå går både 96V og 2ND ut på maintenence i morra, så da tar det vel ei uke eller to før de er tilbake.. Hehe.. Godt vi ikke har Critical Engine på fartyga..
  10. Heheh.. Ja, det står med stoore bokstaver.. : Throttle: FULL PUPP!! Nei, gjorde en Power On Stall da frasiologien Full Pupp ble benyttet.. Ellers takker for kommentarer..
  11. Gleder meg virkelig til å fortsette ME ratingen!! Føltes litt mere ut som "fly".. hehe.. Torstein: N2214N hadde da flott maling den.. Jamnt og fint utført, og med nymotens farger.. hehe.. Skal se om det ikke kan bli noen flere videoer etterhvert med lyd fra intercom og ATC.. Trenger bare noen som er sprø nok til å sitte i baksetet og filme..
  12. Bare en liten og veldig kjapt redigert video fra min aller første flight i to motors.. Og, nei: som dere kanskje ser er jeg ikke noe proff på redigeringsbiten.. Men men.. H774TnUjHYY Pilot: Kjetil Løvold Instruktør: Morten Olsen Kameramann og passasjer: Mads Mikalsen
  13. Kjempe story!! Trur det her må være bedre en den beste påskekrim nokonsinne!! Og påskekrim er det ikkje så mykje av i USA.. Det må være det ein ser på NRK nettTv.. Kjempe flotte bilder var det også!! Er jo nesten heimlege trakter..
×
×
  • Opprett ny...