Gå til innhold

Rune Jansen

Members
  • Innholdsteller

    209
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Rune Jansen

  1. Kan dette også være pga at microsoft ikke er fornøyd med den utviklingen aces har stått for i forhold til fsx?? Den var jo bortimot en skandale til å begynne med...
  2. Noen som så Først og Sist på fredag der de diskuterte arroganse? Kom bare til å tenke på det da jeg leste dette innlegget.
  3. aaaahh hadde ikke fått med meg dette jeg...
  4. Hmmm, artig forum dette kunne vært int. å høre hva andre tenkte om det..
  5. ...hmm, begynner å lure på om FS2006 er utviklet med tanke på Directx10 og Windows Vista? Microsoft har sagt at Vista skal lanseres som en "game-platform", med egne "launch-games". Kan det være at FS er et av disse evnt.? Vista er vel ikke planlagt på markedet før om et år, og innen den tid er det vel lansert grafikk prosessorer med opptil 1GB dedikert minne, og neste generasjon intel "pentium" dual core cpu`s kommer vel neste høst...vært helt morsomt om neste FS ble optimalisert for DX10 spesifikkasjonene....ser for meg min neste maskin; 4Ghz dual-core med 4Gb ram, nvidia 8xxxGTX med 1GB på kortet....da burde FS kjøre litt glattere og litt penere
  6. Det trenger du ikke nevne nei...gleder meg veldig til den blir ferdig.
  7. "Eeehhh....dette ble IKKE bra...." Kongeinnslag!
  8. Så du ikke innslaget?? Eller skjønner du ikke hva det er snakk om? Den vannpistolen kunne vært noe å blåst hele flyet i lufta med...fatter ikke hva noen klarer å lire ut av seg her inne...helt utrolig!!
  9. Er jeg ikke sikker på. Stemningen her inne skurrer litt med hva folk flest mener....iallefall som jeg opplever det.
  10. Alt er arbeidsgivernes feil! Hadde de ikke vært så opptatt av de pengene hele tiden...
  11. Skal være enig i at ikke alt har kommet riktig frem i media, sånn etter å ha lest siste innlegg. Ha en god ferie da!
  12. Ja, fint det slipper å dukke opp en diskusjon om det da Det er klart, dere er jo i en særstilling i forhold til at dere er veldig knyttet til avinor...og ikke akkurat kan skaffe arbeid et annet sted; uten at det får store konsekvenser. Men jeg er fortsatt ikke overbevist om at det som skjedde for noen uker siden ikke var en aksjon jeg da
  13. Ja det er flere ting som gjør at det er lett og tro at dette var en aksjon. Men dine siste innlegg her Sander, kaster et litt annet lys på saken. Du viste ydmykhet for at du kanskje oppførte deg litt følelsesladet, og kommer nå med saklige argumenter. Det skal du ha! Da kommer man kanskje noen vei i en diskusjon...
  14. LOL Tar kortversjonen: Sander; Sorry, jeg mente ikke "alle" som har uttalt seg, men veldig mange... (uttrykte meg muligens ikke helt presis der) Nå setter du også igang et personangrep Sander. Kanskje vi heller skulle diskutere sak? Hva gjør du her nå da Sander? Fyrer hele "flightsimgjengen" opp mot meg på grunnlag av en annen diskusjon? Da er du vel isåfall ikke bedre enn meg da? (selv om jeg står for det jeg sa i NA kritikken min. Endel her har tydeligvis problemer med å bli motsagt) Det er vel sånn man gjør det når man kommer til kort antar jeg... Ja du er sikkert veldig flink.. Det er jo det jeg har sagt hele tiden, at det jeg sier er mine meninger? Dere prøver å slå ihjel argumentene mine med at dere er fagfolk, det alene holder ikke.. Ja det er vi enige i. Hvor problemet ligger derimot, tror jeg ikke vi kommer til å bli enige i heller For de som er i tvil, eller som ikke skjønner bedre; Det jeg skriver i postene mine; er mine meninger. Når jeg sier det var en aksjon, så er det fordi jeg mener det. Mads Inge; Det var en vesentlig del av flygerlederbestanden ihvertfall.. Jeg er en/1 sjåfør, av endel tusen. Å si at jeg representerer hele sjåførbestanden blir vel heller latterlig Om dere flygerledere som diskuterer her, hadde klart å holde dere til sak, ikke person, hadde vært positivt. Dere understreker jo bare hvordan dere tenker når dere diskuterer nå. Hvilken tankegang som råder.. Min mening er; flott at dere fikk dere en smell (i media), ingen sympati fra denne kanten; ihvertfall ikke etter det dere presterer her. Håper dere er sterke nok til å høre det; og ta det for det det er; en persons oppriktige mening i en offentlig debatt.
  15. Du vet fortsatt ikke hva slags bakgrunn jeg har Jørgen. Og jeg uttaler meg ikke på bakgrunn av jeg vet bedre enn deg. Jeg slår deg ikke i hodet med hvor mange bøker jeg har lest el.lignende. Det trodde jeg at jeg hadde gjort helt klart. Psykologer har uttalt seg siste uken, og "blåst i nesa" av flygerledernes argument.. Det du skriver nærmer seg personlige angrep, du mister jo all troverdighet når du begynner på den måten. Vært fint om du kunne holdt deg til saken; prøve å holde dine følelser om hva du synes om meg under kontroll. Jeg begynner jo å forstå at ikke du kan sette deg inn i en situasjon hvor følelser "skyves til side". (Det siste kan vel kalles personlig angrep, men er et svar på hva Jørgen Toll kaller meg her) Spørsmålet er; du skulle jo ignorere meg, og mine argumenter. De fortjente jo ikke no seriøst svar. Synes jeg kan skimte et av mine argumenter i din siste post her. Kan vi ikke stole på at det du skriver er sant Jørgen?
  16. Geir; Neida, det er ikke umulig...men å slå hjel argumenter med "jeg kan mer om dette enn deg", synes jeg ikke hører hjemme i noen diskusjon egentlig. Før han isåfall absolutt må briljere med hans egen faktakunnskap på denne måten, bør han vite endel om min bakgrunn også, synes du ikke?
  17. Jeg lar den siste posten din snakke for seg selv. Jeg har diskutert og kommet med saklige argumenter hele veien. Jeg sier ikke dette for å krangle, jeg er grunnleggende uenig med mye av det du sier. OG jeg blir ikke mer enig av en "jeg vet bedre enn deg" holdning, det gjør ingen. Det burde du vite, du som påberoper deg "ekspertstatus" innen psykologi. For når du slipper opp for argument, kommer du jo med; jeg vet bedre enn deg. Synes vi kunne lagt sånt igjen i barnehagen.
  18. Joda, det kan du helt sikkert. Problemet er bare at du tror du vet du kan så mye mer enn alle andre om bl.a. psykologi. Jeg kan være utdannet psykolog for alt det du vet..uansett hadde jeg ikke dratt frem det som et argument i seg selv. Det er problemet med deg her. Du sier at jeg uttaler meg om yrkessgrupper jeg ikke har greie på? Vel, du vet tydeligvis hvordan det er å være buss-sjåfør, ambulansesjåfør, osv. For du sier jo at det ikke kan "måle" seg med det dere driver med. Hva vet du om det, du har ikke grunnlag for å uttale deg om det du..ifølge din "logikk" da selvf... (men du har vel vært alle disse tingene også du) Nå er Jørgen Toll en ekspert på hvilken psyke jeg har også nå For en figur!
  19. Det Jørgen Toll ikke forstår, er at jeg ikke uttaler meg om flysikkerhet eller flyging. Men på grunnlag av det å være menneske og få en slik beskjed. Jeg hadde nemlig ikke blitt berørt av en sånn beskjed, jeg klarer å legge slikt "på hylla". Synd vi ikke har flygerledere som innehar den egenskapen isåfall....jeg har et par uttrykk som passer på deg også Jørgen, men de lar jeg ligge her Men om jeg har noe å si om det faglige innen flyging/flysikkerhet gjør jeg det også om jeg føler for det..og lar ikke "bedrevitere" som Jørgen og Sander stoppe meg (selv om de helt sikkert kan mer fakta enn meg på området)
×
×
  • Opprett ny...