Jump to content

Magnus Wiik

Members
 • Content Count

  861
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Magnus Wiik

 • Birthday 03/17/1988
 1. I ei av Jane's-bøkene mine står ihvertfall 124-en (224 finnes ikke ) oppført med passasjerkapasitet.
 2. Skal vi FS-ere møtes under treffet? Og: Jeg kan muligens ha to stk sovende på stua mi (vår). Foretrekker da at det er noen som jeg enten kjenner, eller som har vært relativt aktive her inne. Jævlig rotete her, men myye billigere enn hotell
 3. Gjett om jeg leste "hjemmebrentsapparat ønskes kjøpt" i overskrifta :crazy:
 4. På vei fra Afrika for halvanna år sia fikk vi etterdønningene av en BA-streik i fanget på Heathrow, og måtte fly London-Oslo via Helsinki med Finnair. Det gjorde ingen verdens ting Bra service, god mat, fine fly, og en nydelig flyplass. Der Gardermoen er pretensiøs, rotete og fylt av dumme folk, er flyplassen i Helsinki stilig og full av hyggelige folk, bra butikker, og til sist fant vi en helt legendarisk bra pub der inne, med utallige øl og Jägermeister - på tappekran!
 5. http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?products_id=412 Dette du tenker på? isåfall kan du bare kjøpe det her :grin:
 6. Det er en liten mulighet for at jeg kan være i byen denne helga, og da kan det hende at jeg kan ha noen boende. Hva med dere andre bodøværinger?
 7. Noe av det beste som er posta her!
 8. Å fy faen. Det ser ut som jeg er utenbys den helga. Jeg må slutte med den der jævla politikken.
 9. Jeg var med i en allianse i en tidligere runde, og jeg følte ikke at jeg fikk noe som helst ut av det. Akkurat nå er jeg med i en uformell allianse, mer en slags kartellavtale, der vi som deler hub avtaler å unngå konkurranse, og heller bruke de ledige rutene som er i oppstarten.
 10. Dette er meget lovende! Jeg tror feriepengene i år går til ny stasjonær PC og FSX
 11. Betyr dette at det blir mulig å fly direkte BGO-Tokyo?
 12. Jeg tidskomprimerer når jeg uansett bare ville ha sittet og sett på at autopiloten gjorde jobben sin, men aldri ellers. Har skjedd et par ganger at jeg har tidskomprimert nedover, altså fått tida til å gå saktere, for å trene på litt sære manøvrer.
 13. http://gc.kls2.com/cgi-bin/gcmap?PATH=CUR-AUA,KIN-CYB,KIN-CMW,CUR-BGA,CUR-BQN,KIN-PAP,KIN-MBJ,KIN-BAQ,CUR-PTY,KIN-CTG,KIN-BON,CUR-PTP,KIN-STT,CUR-CTG,KIN-AUA,CUR-PUJ,CUR-BGI,KIN-PUJ,KIN-NAS,KIN-HAV,KIN-BZE,KIN-CUR,KIN-MIA,KIN-SXM,CUR-MBJ,KIN-STI,KIN-CZM,KIN-SAP,KIN-CUN,CUR-BOG,KIN-SJU,KIN-FLL,KIN-MCO,KIN-MEX,CUR-FLL,CUR-MIA,CUR-MCO,KIN-JFK,KIN-DFW,CUR-ATL,KIN-ATL,KIN-ORD, Jeg begynner å like rutekartet mitt, det er nesten så utfylt som jeg vil det skal være. Med en verdi på over 50 mill nå er jeg også glad jeg har klatret opp fra siste plass på rangeringa innad i alliansen. Latin-Amerika er ikke så mye å spare på når det gjelder shorthaul, men gud bedre det blir deilig når jeg kan fly til de større flyplassene i både Europa, Afrika og Sør-Amerika
×
×
 • Create New...