Gå til innhold

Magnus Wiik

Members
  • Innholdsteller

    861
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Magnus Wiik

  1. I ei av Jane's-bøkene mine står ihvertfall 124-en (224 finnes ikke ) oppført med passasjerkapasitet.
  2. Skal vi FS-ere møtes under treffet? Og: Jeg kan muligens ha to stk sovende på stua mi (vår). Foretrekker da at det er noen som jeg enten kjenner, eller som har vært relativt aktive her inne. Jævlig rotete her, men myye billigere enn hotell
  3. Gjett om jeg leste "hjemmebrentsapparat ønskes kjøpt" i overskrifta :crazy:
  4. På vei fra Afrika for halvanna år sia fikk vi etterdønningene av en BA-streik i fanget på Heathrow, og måtte fly London-Oslo via Helsinki med Finnair. Det gjorde ingen verdens ting Bra service, god mat, fine fly, og en nydelig flyplass. Der Gardermoen er pretensiøs, rotete og fylt av dumme folk, er flyplassen i Helsinki stilig og full av hyggelige folk, bra butikker, og til sist fant vi en helt legendarisk bra pub der inne, med utallige øl og Jägermeister - på tappekran!
  5. http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?products_id=412 Dette du tenker på? isåfall kan du bare kjøpe det her :grin:
  6. Det er en liten mulighet for at jeg kan være i byen denne helga, og da kan det hende at jeg kan ha noen boende. Hva med dere andre bodøværinger?
  7. Å fy faen. Det ser ut som jeg er utenbys den helga. Jeg må slutte med den der jævla politikken.
  8. Jeg var med i en allianse i en tidligere runde, og jeg følte ikke at jeg fikk noe som helst ut av det. Akkurat nå er jeg med i en uformell allianse, mer en slags kartellavtale, der vi som deler hub avtaler å unngå konkurranse, og heller bruke de ledige rutene som er i oppstarten.
  9. Dette er meget lovende! Jeg tror feriepengene i år går til ny stasjonær PC og FSX
  10. Betyr dette at det blir mulig å fly direkte BGO-Tokyo?
  11. Jeg tidskomprimerer når jeg uansett bare ville ha sittet og sett på at autopiloten gjorde jobben sin, men aldri ellers. Har skjedd et par ganger at jeg har tidskomprimert nedover, altså fått tida til å gå saktere, for å trene på litt sære manøvrer.
  12. http://gc.kls2.com/cgi-bin/gcmap?PATH=CUR-AUA,KIN-CYB,KIN-CMW,CUR-BGA,CUR-BQN,KIN-PAP,KIN-MBJ,KIN-BAQ,CUR-PTY,KIN-CTG,KIN-BON,CUR-PTP,KIN-STT,CUR-CTG,KIN-AUA,CUR-PUJ,CUR-BGI,KIN-PUJ,KIN-NAS,KIN-HAV,KIN-BZE,KIN-CUR,KIN-MIA,KIN-SXM,CUR-MBJ,KIN-STI,KIN-CZM,KIN-SAP,KIN-CUN,CUR-BOG,KIN-SJU,KIN-FLL,KIN-MCO,KIN-MEX,CUR-FLL,CUR-MIA,CUR-MCO,KIN-JFK,KIN-DFW,CUR-ATL,KIN-ATL,KIN-ORD, Jeg begynner å like rutekartet mitt, det er nesten så utfylt som jeg vil det skal være. Med en verdi på over 50 mill nå er jeg også glad jeg har klatret opp fra siste plass på rangeringa innad i alliansen. Latin-Amerika er ikke så mye å spare på når det gjelder shorthaul, men gud bedre det blir deilig når jeg kan fly til de større flyplassene i både Europa, Afrika og Sør-Amerika
  13. Det er ikke så farlig, egentlig. Er jo bare et spill. Tenkte bare jeg skulle være litt ekkel og kommentere det Jeg har [NA] i navnet mitt, og er det eneste flyselskapet, både i alliansen og ellers i verden, som har base på Kingston
  14. Det er du som konkurrerer med meg fra Kingston, ja
  15. Det ser ut som om nesen er den fra en Twin Otter, og jeg veit at det fantes en ganske avansert simulator for dennes motorsystemer i Bodø for noen år sia. Det kan da være den.
  16. Dorner 228 skal også være mulig. Mener å ha landa med Dash 7 der en gang i FS2002, men da var vel rullebanen lengre.
  17. Joiner Alliansen nå med West Indies Airways, basert i Kingston, Jamaica. Siden det er så hipt, limer jeg inn dette: DOP: €218,782 Airline Cash: €2,702,138 Airline Value: €15,015,066 Average Loadfactor: 100.00% Legg merke til at jeg etterstreber det siste mest av alt. Har et OK rutenett, og per dags dato sju fly i drift, Tre Portere, to Twin Ottere, en Otter og den selvsagte B99-en.
  18. Det er noen av flyselskapene som har fått fordeler fra administratorteamet, eller som har juksa. Jeg så flere av toppselskapene et døgn etter restarten som hadde flyparker bestående av femti-seksti fly uten navn og typebetegnelse, og helt vanvittige passasjertall..
  19. Fantastisk! Jeg blir rett og slett nødt til å skaffe meg en ny PC så jeg kan teste dette ut. Likte spesielt den første videoen, sangen passa veldig bra!
×
×
  • Opprett ny...