Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. mars 2023 i alle områder

  1. Prøver ut nyeste versjonen av Maddogen. Høy læringskurve, men flott fugl (?). Innflygning mot Fornebu Eugene KEUG
    4 points
  2. Et aldri så lite kveldsprosjekt jeg har begitt meg utpå. Litt usikker hvor langt jeg vil gå med dette, har jo forsåvidt masse modeller fra P3D versjonen min som trolig kan konverteres over til MSFS.
    1 point
  3. Tack så mycket, hämtade Barentsburg också. Ska testa nu strax, flyger lite glider där på Svalbard 😄
    1 point
  4. ENHA blir bare bedre og bedre - nå også med trehotellet i Brumunddal! Goddt jobba, @Steffen Andre Hustveit! https://flightsim.to/file/4209/hamar-flyplass-enha
    1 point
  5. Tack så väldigt mycket Dag 😀 visste inte hur jag skulle hitta dom här hos er. Mvh Bosse
    1 point
  6. https://flightsim.to/file/634/enas-svalbard-ny-alesund-hamnerabben https://flightsim.to/file/435/ensa-svalbard-svea
    1 point
  7. Tok en rask tur. Husker ikke om klubbhuset og Busy Bee brakken var med før. Det er de nå. Og Air Express hangaren og NLA Hangaren, hvor begge har vært mine arbeidsplasser. Haydn til høyre og Oslo Flyklubb til venstre i den blå tyskerbrakka.. 🙂 Bildet er tatt av min bror før jeg tak han med på en tur i LN-NPT.
    1 point
  8. Hadde samme problem på fornebu med water exclusion. Måtte lage polygon på nytt og velge lake istedenfor ocean, mulig de har gjort noe endringer ift hvordan sjøen klassifiseres.
    1 point
  9. Ja, vil jo påstå at dette her har vi allerede i DCS og mer til. Tenker at MSFS heller bør fokusere på den sivile biten og la DCS ta seg av den militære.
    1 point
  10. Da var det helg og tid for ny oppdatering av FBU. Fått på plass flere 3d modeller i GA området, FBU-nord og rundt terminal-området. Har også fått lagt inn alle VOR og NDB rundt flyplassen. Oppadering klar på flightsim.to ENFB - Fornebu Airport » Microsoft Flight Simulator
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...