Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 18. jan. 2023 i alle områder

  1. starter med kaffe og flytur. Som regel med en 737, og en tur på 1.5-2 t. Da rekker jeg å gjøre unna morgenstellet på cruise. Tilbake i cockpit med mer kaffe før T/D. I dag gikk turen fra et snødekt Værnes ( føler litt mer realisme, siden jeg bor i Trondheim..😅) til Malmø Sturup, med litt vårstemning. Liker godt denne flyplassen med den friske gule fargen! Flighten gikk helt etter boka (boka miii..)😎
    4 points
  2. Den eneste forskjellen som betyr noe er de ekstra flyene de inneholder. Premium / Deluxe flyene har siden utgivelse fått kritikk for at de ikke er avanserte nok. I år skal det slippes tre "Aircraft and Avionics updates" der den første kommer allerede denne måneden. AAU1 gir en svært solid oppdatering til blant annet Cessna Longitude. Et annet fly som kun finnes i dyrere versjon er Cessna 172 med analoge instrumenter. Dette flyet finnes det en tredjeparts paywaremod til (WB-Sim 172 på justflight) som krever at man har den riktige versjonen.
    2 points
  3. Da har jeg endelig fått motion sim'en i hus! Endte opp med DOF Reality. Kun 2 degrees of freedom for øyeblikket, roll og pitch, men disse er såpass modulære så det kan lett oppgraderes. Veldig DIY for øyeblikket. Ikke den peneste look'en i verden, men prøver å få funksjonaliteten på plass først. Så langt har jeg fått testet den litt med forskjellige konfigurasjoner. Følelsen den gir kombinert med VR er fantastisk! Dog, kreves endel tweaking i Sim Racing Studio for å føles riktig. Her en en video hvor jeg tested simmen i litt dårlig vær. Ble fort litt skummelt, men det fikk definitivt øynene mine opp for at jeg må fly mindre reckless fremover. Skranglingen som høres er ikke fra simmen, men fra midlertidige objekter jeg festet for å teste balanse. De hadde noen løse skruer.
    1 point
  4. Alltid gøy med gode gamle Braathens.
    1 point
  5. https://www.youtube.com/@PilotBlogDenys/videos
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...