Gå til innhold

Gunnar Fidjeland

Members
 • Innholdsteller

  759
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  31

Alt skrevet av Gunnar Fidjeland

 1. Ser ut som spindelvev. Og da er det kanskje en kjempe-edderkopp i nærheten?
 2. Fant omsider en løsning på "sprettball"-problemet - da jeg fjernet Z-aksen på joysticken (Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition).
 3. Jeg har ingen erfaring med å lage videosnutter. Men her er et eksempel på noe tilsvarende jeg opplever - etter å ha fjernet overnevnte Wind Layer osv. ...
 4. Har hatt en pause fra MSFS - og når jeg i dag kom opp i luften igjen - hopper og spretter flyet som en sprettball. Hvis dette skal simulere vind og turbulens - er det vanvittig overdrevet. Så noe må være feil et sted. Da jeg ikke kan se at det er noen andre som har dette problemet - må det være noe som har forårsaket dette internt i min PC mens den har stått ubrukt? Kanskje en oppdatering har endret noen innstillinger? I Wether-menyen har jeg fjernet Wind Layer - uten at det blir noe bedre. I Camera-menyen har jeg slått av Camera Shake - uten at det blir noe bedre. Flight Model = Modern. Er det andre parametre som jeg kan forsøke å endre på?
 5. Apropos nødlanding: "This is a true story of a very rare pilot incapacitation emergency. The John and Helen Collins incident occurred on Monday, April 2, 2012. The actual recorded radio communications are used in the recreation of this event." 80-åring får sin livs utfordring: https://www.youtube.com/watch?v=WJizAxKHUZI
 6. Kjøpte og lastet nylig ned Carenado C 337H Skymaster II - som ble installert via Marketplace. Jeg har 2 fly fra Carenado fra før - som fungerer som de skal. Men Carenado C 337H Skymaster II har jeg store problemer med - og jeg finner foreløpig ikke årsaken. Den hopper og spretter som en kenguru fra Australia. Det som best illustrerer problemet - er hvis jeg velger et tilfeldig sted på kloden - og starter flyturen et par tusen fot oppe i luften. Da spretter Skymaster'en rundt omkring til den til slutt styrter i bakken. Hvis jeg - like etter å ha startet flyturen et par tusen fot oppe i luften - setter simlatoren på pause - blir jo flyet hengende i luften på samme sted (og styrter ikke). Men det henger fortsatt i luften og spretter. Da oppleves det som om det er "camera" som rister (hele skjermbildet rister/hopper). Selv om jeg har avinstallert og installert Skymaster'en et par ganger - hopper og spretter det på samme måte. Noen som har en ide om hva som kan være galt?
 7. Hvorfor må du kjøpe MSFS på nytt? Du har jo allerede kjøpt den for PC.
 8. Takk for råd. Ja, jeg har fulgt de rådene jeg finner når det gjelder Steam. Til slutt forsøkte jeg "et skudd i mørket". Jeg gikk til MicrosoftFlightSimulator/Official/Steam - og slettet den sist oppdaterte mappen. Da voknet udyret og satte plutselig i gang en nedlastingsprosess. Selv om simulatoren var oppdatert og fungerte greit dagen før - så lastet den ned ca 20GB (på ny). Men etter nedlastingen fungerer nå MSFS ok igjen. Jeg vet ikke om det nylig har vært en liten oppdatering/patch jeg ikke har oppdaget - og som kanskje har vært korrupt?
 9. .... i går skjedde det meg også: Kommer ikke videre. Selv ikke i "Safe Mode". "Community folder" er tom, osv.. (Heldigvis har jeg Aerofly FS2 - og den svikter aldri). Fra Microsoft Flight Simulator Support Team: Ovennevnte siterte prosedyre gjelder tydeligvis for de som har "Store version". Jeg har ikke noen Microsoft Store app, Xbox App, osv.. Er det derfor noen som kjenner til en tilsvarende prosedyre for oss som har Steam-versjonen? Takker for gode råd.
 10. Coming Soon: Microsoft Flight Simulator Game of the Year Edition - Microsoft Flight Simulator
 11. https://docs.flybywiresim.com/pilots-corner/a32nx-briefing/flight-deck/
 12. Asobo Aviat Husky A 1C for Microsoft Flight Simulator Review:
 13. Til info: https://flightsimulator.zendesk.com/hc/en-us/articles/360015893879-Crashing-CTDs-issues
×
×
 • Opprett ny...