Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 16. juni 2022 i alle områder

  1. I teorien scanner MSFS filene sine ved oppstart og bedømmer hva som mangler og må lastes ned, så det skal i teorien fungere fint. Jeg skriver i teorien fordi jeg før har slitt en del med at oppdateringer henger seg opp/går i loop, og full ny nedlasting løste det problemet. Men i teorien fungerer det!
    1 point
  2. Så positiv du er idag da 😁. Jeg har hatt ASUS hovedkort og skjermkort siden tidlig på 2000 tallet, og har aldri hatt problemer, så jeg tar sjangsen denne gangen også. Har ikke planer om å overklokke, så jeg regner med at det går bra. 🤞. Er veldig fornøyd med kjøpet. Tror jeg har fått en veldig bra pris. Bare komponentene er idag 2500 kr dyrere enn det jeg betalte for PC'en ferdigbygget av Komplett. Prisene og hva som er tilgjengelig varierer tydeligvis i løpet av dagen. PS. Jeg har ikke fått PC'en enda, men har fått bekreftet at alle komponentene er sikret fra lageret, og at PC'en settes sammen i løpet av noen dager.
    1 point
  3. Da har jeg bestilt meg inserts fra VR-Optician jeg også, så da er det bare å vente i spenning på postbudet 🙂
    1 point
  4. De er på kurs på Marshall Islands. Antar de kanskje dukker opp her? https://flightsim.to/file/27434/marshall-islands-airfield-pack Spøk til side - ser at endel som kjører Pilot2ATC har problemer med dette. Prøvd å fjerne addons for å se om det hjelper?
    1 point
  5. Til opplysning så er det https://www.nemethdesigns.com/ som står for Bell 407. Milviz lager Beaveren. Aeroplane heaven lager DC-3. Bluemesh lager Spirit of St. Louis. Asobo lager Guimbal G2.
    1 point
  6. Du setter ILS frekvensen på NAV1 og NAV2 og passer på at den står aktiv på begge. Deretter setter du approach course på COURSE 1 og COURSE 2. Trykk på APP like før du nærmer deg ILS strålen. Flyet vil fange strålen og følge kurs inntil den treffer glide slope. Når du treffer glideslope aktiverer du CMDB (i tillegg til CMDA, som allerede skal være aktiv).
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...