Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 09. juni 2022 i alle områder

  1. Tror jeg personlig foretrekker min versjon her, selv om den er langt fra perfekt.
    2 points
  2. Her er en hel haug med tutorial videoer fra en som kaller seg British Avgeek. Har sett en god del av dem og de er ganske gode. https://www.youtube.com/playlist?list=PL-4y7fmOeA-VPr87Qgk_KQMkc0doUlg6 Du bør kunne finne noe her 🙂 Lykke til. 737-700 er egentlig ganske enkel å sette opp, og så snart du har funnet flyten vil det nok gå ganske greit.
    1 point
  3. Trenger ikke legge den inn i MSFS, kun i FMC. Her vet jeg dessverre alt for lite for å kunne hjelpe deg. Aner ikke hva du har gjort og ikke gjort. Sjekk ut youtube. Finnes masse videoer der som viser deg PMDG 737 fra cold and dark og mer til. Prøv det først. Alternativt må du nesten legge ut en video her så jeg ser hva det er du prøver å gjøre. Jeg glemte kanskje å si at lærekurven kanskje kan være litt bratt med produkter som PMDG og enkelte andre, men her fungerer det meste som det gjør i det virkelige flyet.
    1 point
  4. Noen bilder fra Italia oppdateringen, med sammenligning Civita Bagno Regio😃 Orvieto. Katedralen er fin, men resten av byen.... Isola Bella ..Tja Ellers synes jeg Roma, Firenze, og Venezia har blitt virkelig fine.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...