Gå til innhold

PID etterlysning


Bernt Michael Johansen

Anbefalte innlegg

Jeg søkte for 3 dager siden om PID fra SATCO/IVPA. Har enda ikke hørt noe. Tar slike ting lang tid, eller må jeg muligens sjekke om søknaden har kommet frem i det hele tatt?

Og, er det mulig å bruke en "gjeste" ID?? intil man får sin egen, da jeg er desperat etter å få flydd med SB i helga [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]))

-Bernt

Scandi426

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det pleier ta litt tid ja, men om dem driver på samme måte nå som dem gjorde da jeg for LENGE siden tok controller sertifikat (samme som PID, bare litt mere avansert) så går dem gjennom alle søknadene hver fredag og hver mandag (eller var det tirsdag ?), så jeg vil tippe at du får din id ikveld/natt tidlig imorgen.

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

SATCO / IVPA går igjennom alle søknader hver ONSDAG. Søknader som mottas etter tirsdager kl. 1800 ZULU, blir behandlet neste uke.

Til den tid kan du evt. benytte Dag sin treningsserver, som har IP 195.225.3.79, brukernavn flight, passord sim. På denne serveren vil det normalt være lav aktivitet, men du vil i hvert fall kunne prøve ut noen av funksjonene i Squawkbox (ACARS, m.m.)

 

MVH

-Frode

------------------

Event Coordinator

http://home.sol.no/%7Ees/" TARGET=_blank>ARTCC Norway

http://www.maeland.com" TARGET=_blank>www.maeland.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg ble arrestert av SATCO og fikk 30 dagers "fengsel"...!

Det viste seg nemlig at jeg hadde søkt for et halvt år siden, men jeg kan ikke huske å ha fått noe svar.

Dermed blind for den menige manns bønnerop ble jeg avvist med 30 dagers suspensjon. Helt ubegripelig.

Jeg har addressert dem hva jeg føler for den slags byråkrati og tungvinte løsninger og trenger ikke gjenta det her.

Ses om 30 dager...eller aldri.

-Bernt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satco har i dag over 12.000 medlemmer. For å hindre misbruk og skjødesløshet, har man vedtatt denne regelen om at medlemmer som søker om ny id blir straffet med minimum 1 mnd. utestenging. Uten en slik "straff" er risikoen for at man tar dette litt for enkelt og søker på nytt stor(f.eks. hvis man har mistet passordet eller CID/PID til sitt eksisterende medlemskap). Jeg synes derfor denne regelen er forståelig. I motsatt fall ville man risikert et enormt atbeide med administrasjon av brukere.

Dessverre vil slikt noen ganger ramme uskyldige. Dersom du har forklart hva som skjedde, vil jeg tro de muligens ser gjennom fingrene på dette. Regner med at du også har bedt dem sende deg din PID og passord så du i hvertfall har dette.

Til slutt et lite velment tips til alle som skriver slike henvendelser til Satco: Ledelsen der kan være litt hårsåre, så trå litt varsomt dersom du ikke ønsker å riskere å miste din lisens for godt!

Dersom noen skulle få problemer med sitt medlemskap av en eller annen grunn, ta gjerne kontakt med meg, så skal jeg forsøke å hjelpe i den grad det er mulig.

Hilsen Eirik

------------------

http://home.sol.no/~es" TARGET=_blank>ARTCC Norway

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...