Gå til innhold

Skjønnhet men intet udyr.


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Flight Replicas Spitfire ala 1940.  Snill som et lam,  men nydelig å se på, og med historisk, detaljert cockpit. Lettere å fly enn Flying Irons MK IX,  men troverdig rorharmoni  og passelig behagelig FM .  Lydkvaliteten er slett ikke så verst,  men det loves faktisk en oppdatering .

 

mk1.jpg

mk2.jpg

mk3.jpg

mk4.jpg

mk5.jpg

mk6.jpg

mk7.jpg

mk8.jpg

mk9.jpg

mk10.jpg

mk11.jpg

mk12.jpg

mk13.jpg

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
22 minutter siden skrev Kim Kristensen:

Den ser jo veldig fin ut, men er texturene litt vel «rene»?

Egentlig, hvis du zoomer inn på bildene, så er den både slitt og skitten. Ellers er det jo bare i begynnelsen av «Battle of Brittain», så den er fortsatt å betrakte som fabrikk-ny 😁

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempebilder som vanlig! Synes dette er den flotteste gjenskapelsen av en spitfire i sim til nå rent grafisk, modell og teksturer er "spot on". Den er vel ikke fullt på høyde med DCS og Flyingiron når vi snakker om systemer og bakkemanøvrering, men det kan vi jo håpe blir fikset i oppgraderinger. FI har jo hatt mange.

 

Endret av MagTvei
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste fra Flight Replicas:

Just to keep everyone up to date: there will be a Spitfire Mk.1 update, which will correct the artificial horizon, and will make the elevator and rudder trim movement visible. As for sound, we're looking at a couple of ways to help those who are having trouble with the custom sounds - stand by for that.

In the next few days Spitfire and Hurricane pilot Dave Harvey will be giving some input into the Mk.1 aircraft handling, graciously arranged by one of the flight and ground crew on the Mk.V BM597 (who will be a beta tester on the Mk.V package). Dave has also flown the Spitfire Mk.IX.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Sitat

Kjempebilder som vanlig! Synes dette er den flotteste gjenskapelsen av en spitfire i sim til nå rent grafisk, modell og teksturer er "spot on".

Ja takk,  helt enig .  FlyingIron sin er også veldig bra, og har fått knallgod lydkvalitet,  så nå er det luksusproblem hva man ønsker å fly 🤩.  Har også DCS sin Spit,  men den er etter min mening FOR realistisk,  så den samler mest støv i hangaren......🤨  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden skrev Inge Jenstad esq.:

Jeg har også anskaffet med en Spitfire for FS2020. Men den "logrer" så med halen. Skulle ønske meg en damper a la de større flyene,

Hvilken av dem kjøpte du? Har du "modern" flight model aktivert, og "autorudder" avslått?

Er det på bakken eller i lufta?

Endret av MagTvei
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...