Gå til innhold

A2A endelig på (rulle)banen!


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Tøffe bilder, og endelig er den her 😁. Men A2A kunne godt ha ventet litt til, æ har fortsatt mer enn nok med Messerschmitten og Fokker’n for tiden 😂. Og snar renner det inn med Duke’s .....!? Plutselig ble det mange nye kvalitetsmaskiner , og sommeren konkurrerer med tiden man har til rådighet 😳

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Oooops,  hvor lenge klarte man å holde seg unna.....😇 .  FOR en flymaskin !!!  Nå skal det ryddes alvorlig i hangaren,  man kan da ikke fylle opp med alt for mange middels og dårlige modeller,  som man sjelden eller aldri flyr !?  A2A har igjen satt ny standard,  så sammen med noen warbirds ,  Blackbird, Fokker og et par andre,  begynner det å bli god plass i min hangar 😎.  -  Comanche`n  alene vil nok oppta mye av flytiden framover,  for her nytter det ikke med noen lettvinte touch and go`s .  Sier ikke mer .

 

pi0.jpg

pi1.jpg

pi2.jpg

pi3.jpg

pi4.jpg

pi5.jpg

pi6.jpg

pi7.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja jeg må trene landinger, ikke fått til butter ennå😅. Ang lyden så bruker de en egen lydprogram app, som hos noen ikke starter automatisk, mulig pga av antivirus..finnes visstnok en mappe en kan gå inn å korrigere, men går også an å aktivere lydappen manuelt. Og det gjør jeg foreløpig, og lyden er og fantastisk!!😃

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var endelig A2A på banen! En absolutt gamechanger dette her. Ingen andre kommer i nærheten på GA. Da er det bare å vente på Bonanzaen og forhåpentligvis en C-182 etter hvert. 

Så herlig å fly en maskin der alt fungerer som det skal og spesielt motor simulering er helt fenomenal i A2A. Og ikke minst trim fungerer nå som den skal uten lag, noe den ikke gjør default i simmen. Blir mange timer i denne her :)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...