Gå til innhold

Et par kjappe AI bilder


Anbefalte innlegg

Nei, det er enten E3A eller CT-49A som jeg og har konvertert. CT-49 er en NATO 707, og modellen har fungerende thrust reversere. Kjører en retro flighplan for denne. Har ellers konvertert KC-135R (står på apron nærmest), da leveransene av KC-46 er sterkt forsinket, skal trolig starte i disse dager. Det er vel bare de Italienske jeg har i trafikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

@Andrew Thomsen Mr. Thomsen, først, mye snasent du kommer med altså!

Er det mye hassle å få dette til fra A-Å i P3D? 

Jeg har sett litt på ulike steder med ulike modeller, men det er litt knotete for meg som ikke har gjort dette før å vite hvilken ende å begynne i. Sist jeg installerte AI-fly var med en Ultimate Traffic i 2004 tror jeg. 

PS: Om svaret er "søk på flightsim.no" så er det også okay! 

God helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Torbjørn M

Skal gi deg et lite raskt svar. Det er en del jobb, men når man først har kommet inn i det tar det ikke lange tiden å få inn SAS, Norwegian og Widerøe her på berget. I AI delen av forumet ligger det flere låste tråder om hvordan du legger inn ai, hvor du finner det du trenger å tips til feilsøking

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg konverterte vel E3A 10-15 ganger før jeg fikk den rett. Den er ganske komplisert, og jeg fikk den kun til ved å bruke custom parametre i ModelDef.xml i forbindelse med McX. Så er jeg sånn skrudd sammen at når det er gjort noen ganger, har jeg automatikk i det (såfremt jeg husker å ta notater). Så i morges konverterte jeg CDAI KC-10 og AIM KC-10 Dutch AF på en liten time. De som vil prøve seg på konvertering, kan laste ned en Pdf fra AIG forum, Art of AI Modeling seksjonen.

Torbjørn,

Du finner min artikkel om å legge inn AI fly her på forumet. Det er en ganske automatisk prosess, og alle linkene er der.

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Testing-testing at Lista Airbase. RNoAF F-16, STOVL F-35, og splitterny F-18 og F-22 (ferske FSX/P3D modeller fra MAIW). I alle de nye MAIW Conversion pakkene, er alle painter som noensinne er gitt ut med, i dxt5 dds format. Flight Dynamics er og fintunet i forhold til konvertering av modellen. Nå venter jeg bare på B-52H, så min noe slitne konvertering med daud flaps kan få full fidelity😊

enli-test1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått meg 4K skjerm og FlyTampa Toronto. Var stor forskjell ja, da jeg hadde glemt av hvor gammel min forrige skjerm egentlig var gitt. WestJet dominerer nærmeste pir, og midt i bildet tok jeg meg en ventepils cirka 2015, landet med Air Canada 787-9, og videre (tilbake) østover med en Jazz Dash-8 Q400 til St. John.

Toronto.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...