Gå til innhold

SAS Commuter Fokker 50


Anbefalte innlegg

2 timer siden, Torstein Sønstabø skrev:

Skulle gjerne sett nokre bilete frå innsida av denne maskina. Denne fokkeren kombinert med MD82 gjer at eg sit og vurderer å gå over til P3D. :)

MD82 fra Leonardo ja. Men Fokker 50 fra Carenado? Jeg tror du blir skuffet :P
Om du på død og liv vil ha den så tror jeg at jeg ville ventet til den kom til X-plane, og heller gått for det. Vet ikke hvilken simulator du flyr, men om du flyr X-plane og er vant til å fly turboprop der, så vil du få deg en gigantisk skuffelse om du prøver en turboprop i P3D. Er helt tragisk desverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har jo flydd turboprop i FSX/P3D V2/3 så vet platformens utfordringer på blandt annet turboprop fronten. Har vel ikke blitt bedre siden FS2000, kanskje FS98...:D  Savner Majestic Q400, så P3D kan jo nesten installeres for den alene:)

På tidspunkt er XP11 installert og er min primærsim nå, ellers er P3D v4 på veg inn, men avventer addons kjøp, da det er en bråte med ting som må oppgraderes fra FSX/P3Dv3 og vet ikkje heilt om eg vil bruke så mykje peng på to simmer :)
Får håpe F50 kommer til XP på sikt.

Takk for input :) - så får man se om man er viljesterk nok til å avstå, har på følelsen at det kan bli trått å holde tilbake :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...