Gå til innhold

Learjet A 35


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Endelig en "Starfighter" for privatbruk  ;D .  Flysimware Learjet 35 A bør få øynene opp hos flere enn bare oss warbird-elskere.  I mine øyne en fantastisk gjennomført modell,  og en høyst interessant utfordring å fly.  Nydelig for håndflyvning,  men også en håndfull for systemelskere.  Lydkvaliteten er av det beste man får i dag, og flyfeelingen kan få fram hakeslepp hos selv den mest blaserte busspilot.  Screenshots yter neppe full rettferdighet for denne skjønnheten,  og jeg er tidlig i opplæringsprogrammet,  men kan allerede anbefale denne flotte modellen.

l1.jpg

 

l2.jpg

 

l3.jpg

 

l4.jpg

 

l5.jpg

 

l6.jpg

 

l7.jpg

 

l8.jpg

 

l9.jpg

 

l10.jpg

 

l11.jpg

 

l12.jpg

Snart helg,  god tur  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Må jo være enig,  sånn visuelt,  men husk at Learjet`n var utviklet for å frakte folk  ;D ,  og med litt annen maling,  er den råstilig .  Uansett,  karene i "Flysimware" legger mye ekte kjærlighet i å utvikle modellene realistisk,  og har ikke samme talentet til det kunstneriske utseende,  men det holder i lange baner til å nyte flyfeelingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Velkommen tilbake Benny (  .... når den tid kommer )  :) .  Og du slipper helt sikkert å spørre om oppsett,  P3D3 funker kjempefint rett etter innstallering.  Kan ikke huske å ha sluppet så lett unna trouble siden æ begynte med flysimmulering (  en gang på 80tallet )  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...