Gå til innhold

Simon Ingebrigtsen

Members
  • Innholdsteller

    80
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Simon Ingebrigtsen

  • Bursdag 28. april 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Simon Ingebrigtsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tja, det viktigste momentet er uansett å huske på at det du ønsker å kjøre i VR må klare > 75 FPS i spillet du ønsker å kjøre, fordelt på 2 1080p skjermer, ellers blir man veldig syk. Så for FSX / Prepar3d er jo dette uaktuelt.
  2. Hei! Beklager å eventuelt ta opp en gammel tråd, men jeg lurte på den dash-8 som står i bilde 1, er dette bare en AI modell eller er det en modell man får kjøpt for flyvning?
  3. Baby dash referer da til 100-serien. Men da lærte jeg noe nytt i dag
  4. Hei! Videoen viser arrival til ENSK, må si jeg syns det gikk fort i svingene her. For det første trodde jeg ikke Q200 fløy til Skagen, bare baby dashen?
  5. Takk for link til scenery! Tok meg en tur med Sten Viking (OY-KBR) fra Tromsø til Svalbard. Ikke helt realistisk rute, men gøy likevel.
  6. Saken dreier seg om at Norwegian fløy til USA med mindre kabinannsatte enn det regelverket tilsier, saken står i dagbladet: http://www.dagbladet.no/2015/04/17/nyheter/luftfart/norwegian/samferdsel/38708732/ Det jeg lurer litt på her er om de kabinansatte virkelig følte seg så utrygge at de satte seg selv på bakken, selv om kapteinen vurderte det forsvarlig å fly? Litt usikker på hvem som egentlig har gjort noe galt her, de mener jo i saken at hele crewet skulle bli satt på bakken. Edit: faen, skulle til kaffekroken. Kan moderator flytte?
  7. Jeg kjøper en og annen AIRAC i ny og ned, ikke så nøye på å konsekvent oppdatere til riktig cycle.. (er litt lat).
  8. Hmm, det var forferdelig dyrt men det ser ut som de leverere gode kart.. må vurderes.
  9. Heisann! Vet ikke om dette er rett forum, moderator får evt flytte? Men jeg lurte på om det var noen som kunne tipse meg om en god android tablet app for kart til f.eks. FSX, ville gjort det mye lettere enn å måtte søke opp kart på pcen og legge det over i dropbox for å få det over på tableten. Noen andre som bruker en tablet til å holde styr på kart / sjekklister osv?
  10. Iflg http://isup.me/ Er den nettsiden nede.
  11. Dette må være noe av det dummeste jeg noensinne har lest. FlightSim har ett av de trivligste og hyggeligste communities på hele nettet, og det består stort sett av voksne folk. Man må kunne uttrykke forskjellige meninger (det er hele vitsen med ett forum..) uten at dette tas personlig eller at man føler behovet for å slutte. Mange nettsamfunn er (desverre) mye værre enn flightsim.no og jeg tror ingen av de du har vært i kontakt med har ment å "gå i strupen" på deg eller lignende. De bare uttrykte en forskjellig mening eller kom med en klarifikasjon. Det er synd at samfunnet mister gamle og gode medlemmer som enda har erfaringer å komme med.
  12. For de som går på universitet / kjenner noen som går på universitet som kan sende en invitasjon kan jeg anbefale å bruke uninett (internasjonalt forskningsnett) sin tjeneste for dette.
  13. Heisann! Så jeg hadde en liten skrivefeil her, skal være HTTP-link. Legg dog merke til at filer du har lagt til lokalt via greacemonkey ikke kan spilles av andre! EDIT; Så at feilen med lista er at plateselskapet har valgt å fjerne sporene, og at når din cache tømmes, Tommy, så vil de ikke være tilgjengelig for deg heller! - Simon Ingebrigtsen
  14. Heisann! Så fantastisk ut denne! Subscribed. EDIT; For de som syns det blir rotete å subscribe til mange spillelister så her det et tips her: trykk new playlist -> skriv en bindestrek som navn (bindestrek: -). Da blir det en automatisk skiller som du kan flytte rundt for å skille mellom dine egne og subscribed playlists. - Simon Ingebrigtsen
  15. Heisann! Har tidligere sett at vi hadde en tråd med beste flysang, og så tenkte jeg kanskje at det kunne være en ide med beste flyspilleliste. Vet at det er mange her som liker å høre på musikk mens de flyr, meg inkludert. Men hva slags musikk hører du på når du flyr? For å dele spillelistene tenkte jeg vi kunne bruke http://spotify.com, har du ikke Spotify kan du registrere deg og laste det ned gratis uten invitasjon. Nå er jeg spent på hva som dukker opp her! For å dele en spilleliste høyreklikker du på den aktuelle spillelisten og trykker copy public link, så kan resten laste den ned / subscribe. PS: Min kommer snart, jeg må bare få satt den sammen først! - Simon Ingebrigtsen
×
×
  • Opprett ny...