Gå til innhold

Temp folder


simon seim

Anbefalte innlegg

Hva skal du i Temp folderen da?

Er vel stort sett en ting man bruker TEMP til når det gjelder FS

 

BRA! Veldig bra svar, det er nettopp sånne svar som holder forumet gående. Er ikke alle som vet hva den ène tingen du henviser til i tempfolderen. Jeg vet ikke hva det er han skal i tempfolderen, lyst til å utdype?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er for å legge inn cracka versioner av flightsim addons. Ikke spør så dumt da. Alle vet det, men vil ikke si det. Av frykt for å bli stempla for å være en som har vært på PB. Trenger ikke gjøre det for å vite hvordan, bare å lese det. :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det gjelder FS, så stemmer det nok bra. Men, det er ikke den eneste bruken av temp mappa.. Alt man installerer legger midlertidige filer her, og dessverre er de fleste ikke flinke til å rydde opp etter seg. Dette gjør at denne mappa vokser og kan ta opp en del plass som man gjerne vil bruke til andre ting. Så hva OP skal i den mappa vet vi ikke, men å påstå at det er knekking av addons er kanskje ikke helt fair og er vel i bunn å grunn ikke noe vi skal henge oss opp i. Det er ikke vår jobb å avsløre sånt og jeg tenker de aller fleste om ikke alle har en eller annen ting på maskinen sin som er piratkopiert og har da ikke spesielt mye en skulle ha sagt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...