Gå til innhold

Vaccsca Thursday


Daniel Klepp

Anbefalte innlegg

ILS finnes ikke i simmen, da hjelper det lite at Wizz fra Katowice flyr den ils så lenge ikke vi kan gjøre det i simmen!

 

Men joda, kunne sikkert skrevet, rwy 36 uten muligheten for å fly ILS approach som egentlig burde vært mulig iogmed Torp faktisk har en ILS approach inn til bane 36 ;)

 

Men enkelt og greit fra pilot point of view så er det ikke ILS der, derfor kort og greit; uten ILS.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som svar på:

Poster: Øystein Faye

Emne: Re: Vaccsca Thursday

 

Må bare si at dette er et helt perfekt opplegg smile desverre passet det dårlig for meg i kveld da jeg var på jobb. Men vet man fremover at torsdag er en kveld med mye ATC i hele skandinavia, kommer hvertfall jeg til å prøve å holde av torsdager til å bli en FS kveld smile

 

Glimrende ;)

 

Akkurat derfor man også må ta med i beregningen at dette var første torsdag. Om pilotene ser dette blir et regelmessig opplegg øker trafikken, den har ihvertfall ikke sunket i Danmark eller Sverige. Om event teamet også går offisielt ut og annonserer i kaneler som v-route og til diverse VA så kan det bli riktig så bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det var første torsdag. Og det er ok at ikke trafikkmengden var det store.

Og vi prøver selvsagt igjen neste torsdag. Men står fortsatt for det jeg sa. Merkelig at folk ikke flyr der hvor det sjeldent er ATC.

 

Sivert: Jeg vet ikke hvorfor du er på forumet. Jeg er her iallefall for å diskutere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har prøvd å staffe opp ENTO flere ganger tidligere, det funker fortsatt ikke sammen med ENGM staffet da velger pilotene det samme vanlige og flyr på hovedflyplassen. Når man i tillegg har NDB/VOR approacher i bruk i dårlig sikt så tror jeg terskelen for å legge ruta innom Farris enda større.

 

Synd men sånn funker det desverre!

 

Når det gjelder å fly der det sjeldent er ATC.

 

Ut fra erfaringen ved å dekke hele Norge på ENOR_CTR 125.500 så flyr pilotene like mye ENVA-ENGM-ENBR trekanten som ellers, de flyr ikke til Kvernberget, Haugesund, Torp, Evenes og andre mellomstore flyplasser som sjeldent dekkes alene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forstår frustrasjonen hos dere som satt på ento/enry og farris, men som Grønnmyr sier så er det flere rutetilbud til engm for de som flyr for et VA. Jeg personlig kunne aldri tenkt meg å fly bare for å fly, jeg er rett og slett alt for glad i å logge timer. Hvis dette fortsetter fremmover hver torsdag tror jeg dette kan bli ganske bra, da det blir muligheter å planlegge litt i forveien.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rart.

ENTO: WIF, NAX, KLM, RYR, WZZ

ENRY: NAX, RYR, charter (er vel Iberworld og?)

ENSN: DAT

 

Det blir feil å klage på få rutealternativer.

Men rutetilbudet er ikke like stort som på GM ok. Det er ikke noe vits i og kverulere mer om det.

 

Det er nok ikke en løsning vi kan diskutere oss til. Vi får prøve og fortsette med å staffe opp flyplasser hver torsdag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...