Gå til innhold

En snarvisitt i Tongassfjords.


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Det er en egen sjarm med sceneryet Tongassfjord, så det er alltid like spennende å kikke rundt neste nes. Og da er Carenados Skywagon en robust og godt egnet flymaskin for slike turer. Rune og Æ tok oss en MP-tur fra Klawock til Wrangell i fint vintervær, og var innom flere små tettsteder og naust på turen.

run1.jpg

 

run2.jpg

 

run3.jpg

 

run4.jpg

 

run5.jpg

 

run6.jpg

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har begynt å snuse på scenery fra Canada, Ernst. Du er årsaken gjennom dine flotte skildringer av opplevelser i fsx fra tid til annen. :) Har "smørbrødlisten" klar når det gjelder scenery, forsåvidt også når det gjelder fly-addon. Satser på Tongass Fjord X, FTX: NA Blue USA/Canada Pacific Northwest, FTX: NA Blue USA/Canada Pacific Fjords, FTX: NA Blue USA/Canada Northern Rocky Mountains, og Aerosofts Twin Otter. Og for all del, fortsett med "reiseskildringene", de er herlige!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Takkåtakk :) . Holger Sandmann og Bill Womack er kunstnere i sitt fag, og alt de har engasjert seg i er reine trolldommen. Tongassfjords har noe magisk realisme i seg, og jeg må stadig tilbake hit når jeg flyr småfly VFR. - Og nå har ORBX fortsatt med samme kvalitet, så vi har fått hundrevis av nye flyplasser i et enormt område, med et spennende og utfordrende landskap, hvor man kan fly i årevis uten å bli lei :D .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...