Gå til innhold

Fredrik Hofstad Haugen

Full Member
  • Innholdsteller

    459
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Fredrik Hofstad Haugen

  • Bursdag 03. des. 1974

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fredrik Hofstad Haugen's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mener at Red Bull painten er der, men er ikke 100% sikker. Sitter på nattevakt så får ikke sjekket. Uansett dette er et kjøp du ikke vil angre på.
  2. Sist jeg hadde en campaign gående på serveren varte det i 36 dager. Så du husker nok ikke så feil Magnus
  3. Savner tiden i 87th Straydogs var en veldig fin tid Lan treffene var epic :-) Har såvidt fått installert og begynt og fly litt men du verden for en forskjell. Husker når BMS var silent og vi ikke fikk vise bilder eller si noe. hadde lyst til å fyre opp simmen under FSLAN på gardermoen lol At du nå kan fly flere fly som feks. Tornado F/A 18 Harrier.... er jo veldig kult. Har lyst å sette opp en kampanje som bare går på en dedikert server og bare fly når det passer og se hvordan det går :-)
  4. Robert vil helt sikkert gjøre en god jobb så støttes fra min side. Støtter ikke en anonym mod. Hvis vi krever fullt navn på medlemer så kan vi ikke anonymisere moderatorer. De årene jeg har vært moderator her på fs. Kan jeg ikke si jeg har møtt på problemer pga mitt navn har vært offentlig.
  5. Veldig bra Fredrik Nå må du bare komme å fly med oss online i www.vjokers.no ;-)
  6. Du kan lage et mission med wingmen som flyr i formasjon med deg, ellers så er multiplayer delen i DCS veldig god. Flyter bra og ikke noe problem å fly i en tett formasjon. Bare se på virtuell red arrows eller lignende. Vært kult å tatt noen turer sammen Ernst og ta noen gamle Hemnes skrøner ;-)
  7. Snakket med Dag igår og fortalte ham om at siden var nede. Han var ikke klar over dette, men trodde dette hadde noe med en oppgradering og at det hadde skjedd en feil med routing. Han skulle sjekke dette opp.
  8. Moderatorer må jeg snakke med Dag om. Ser at det er oppført moderatorer i enkelte forumer og forholder meg til det inntil videre. Dag er opptatt det meste av uken og jeg tar meg av all morerering inntil spørsmål om hvem og hva er oppklart. prøv å tøm cash minnet. Har du fått noe svarfra Dag? Jeg har fortsatt ikke noe tilgang til pm eller moderering. Jeg har faktisk ikke tilgang til å se bruker profiler så noe er helt galt satt opp i gruppeoppsettet.
  9. Har ikke tilgang til hverken pm eller moderering Fredrik
  10. Kan ikke annet en å si at jeg gleder meg til denne kommer. Takk for at du delte dette med oss Fredrik
  11. Sorry men jeg måtte slette det gamle emnet da det ikke gikk an å legge inn en poll. Jeg prøvde og flette emnene men det ble bare masse rot
×
×
  • Opprett ny...