Gå til innhold

Frontier Flying Service VA åpner i Karibien!


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

index.1.jpg

 

 

[size:14pt]Frontier Flying Service VA utvider rutenettet og har valgt Karibien som vår neste Frontier![/size]

 

I denne anledning søker vi en HUB manager til vår base på St. Maartens. HUB'en vil være i drift fra 5. januar 2010. For å kunne tiltre stillingen er det ett krav at man har minimum 10 timer flytid i selskapet. Søkere må derfor jobbe fram til januar som pilot i selskapet for å opparbeide seg den nødvendige flytiden.

 

Basesjef / HUB Manager ST. MARTINS:

Oppgaver: Har ansvaret for den daglige drift på HUB’en. HUBen på St. Martins er per dags dato under utvikling. En av hovedansvarene til vedkommende basesjef vil være å få denne basen i drift! Herunder oppfølging av ruter, piloter og flymaskiner. Har ansvaret for at samtlige ruter som det opereres med ut fra HUBen gir inntekter til selskapet. Avdekke og melde inn evt. avvik på ruter eller piloter, herunder ”negative” ruter og skader på flymaskiner. Har ansvaret for å melde inn evt. behov som flere flymaskiner eller piloter. Behov for vedlikehold meldes til chief mechanic. HUB manager svarer til chief pilot.

Rettigheter: Manage Flights (Insert/Edit routes)

 

caribbean_yacht_hori1.jpg

 

 

 

 

 

FrontierFlyingLogo.png

 

Hva er Frontier Flying Service Virtual Airline?

Frontier Flying Service Virtual Airline ble startet i oktober 2009, med bakgrunn i Frontier Flying Service Inc. med base i Fairbanks, AK, USA. Frontier Flying Service VA har forøvrig base i Juneau, AK, USA. Målet med Frontier Flying Service Virtual Airline er å skape ett virtuelt nettverk, hvor personer som benytter seg av Microsoft flightsimulator har muligheten til å ”jobbe” for det virtuelle flyselskapet. Piloter vil benytte seg av en pilot client for www.fsairlines.net for å logge flytid, samt tjene virtuell valuta, slik at selskapet kan gå til innkjøp av flere flymaskiner og ansette flere piloter. Pilotene vil få virituell lønn, som de kan benytte på flyturer eller andre gjenstander.

Frontier Flying Service Virtual Airline vil basere seg på passasjer og lastetransport i områdene rundt Juneau i Alaska. Det vil i hovedsak være pilotene selv som bestemmer når og hvor de vil fly. Noen ganger vil det være oppdrag som selskapet må gjennomføre, da vil det være restriksjoner på hvor "fritt" man har mulighet til å fly, da oppdragene vil ha høyeste prioritet. Det vil bli satt opp scenarioer og oppdrag som pilotene kan fly om de ønsker dette.

All kommunikasjon vil foregå på "kontoret". Dette krever at våre piloter har, eller oppretter en konto på www.facebook.com.

Frontier Flying Service Virtual Airline vil ansatte piloter sett ut i fra antall fly i selskapets flåte. Flåten består per i dag av 1 stk. Beech B1900C i passasjerutgave og 1 stk. Beech B1900C fraktutgave. I tillegg har vi nylig kjøpt inn 1 stk. Beech King Air B200 medic, samt at vi eier 1 stk. Cessna 206 og en DHC-2 Beaver på flottører.

 

 

Hvem kan søke stilling i Frontier Flying Service Virtual Airline?

Alle kan i utgangspunket søke stilling som pilot hos oss. Det er ett krav om at du registrerer deg hos www.fsairlines.net. Samtlige ansatte må også ha, eller opprette en profil på www.facebook.com for å få tilgang til "kontoret". Ut over dette er det ingen formelle krav i den forstand. Piloter som er engasjert og ivrige, flyr jevnlig på simulatoren og har god kunnskap innenfor luftfart oppfordres til å søke. Flyerfaring fra flightsimulator vil bli vektlagt under søknadsprosessen. Kjennskap til VATSIM er en fordel, men ikke ett krav.

Det forventes med andre ord at pilotene hos oss flyr jevnlig (1-2 turer i uken).

 

 

Hvordan logger man flytid?

Flytid vil bli logget ved hjelp av en pilot client som kjøres i tillegg til simulatoren. Denne klienten vil logge din flytid, hvor du tar av, hvor du lander, fuel forbruk etc. Dette er med andre ord svært realistisk. Databasen lagrer data som din possisjon og flyets possisjon. Stemmer ikke disse overens vil man ikke kunne fly. Piloter som ikke befinner seg på samme flyplass som flyet kan kjøpe seg en virituell flybillett for lønnen de får.

 

[size:11pt][color:#FF0000]Ønsker du å bli en del av Frontier Flying Service Virtual Airline?

Send en kortfattet søknad til frontierflyingservice_va[æt]hotmail.com å bli med på eventyret![/color][/size]

 

 

FrontierFlyingLogo.png

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette høres utrolig gøyt ut og er virkelig noe slikt jeg har lengtet etter i mine år bar spakene. Problemet er at jeg er inne til førstegangstjeneste og har 7 dager på og 7 dager av så det med å fly flere ganger i uken rekker jeg bare annenhver uke. Noe som sikkert trekker meg ned som søker. Jaja men dette er uansett ett veldig bra initiativ og keep up the good work. Lykke til med åpning av ny base!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Johan:

 

FsA skal innföre premium accounts fra 1.Januar 2010, og hvis man ikke har premium kan man maks fly 4 flights i uken(Tilsvarer 2 rundturer/legs)

 

Ja, vi er klar over dette. Driver og planlegger hvordan vi skal løse dette uten å måtte kjøpe premium account.. hehe

 

@Kristoffer:

 

Er bare å hoppe i det, å fly visuelt er ikke så utrolig vanskelig, eller skremmende :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, hos Air Mokum har FsA blitt hatet og elsket(for sine fine bugs og random CTD's av FS), og mange(inkludert meg) vil ha et backup system da vi mener FsA som har mange uannonserte server maintenances/outages ikke leverer en god nok service til at premium accounts er akseptabelt, men alle er enige om at hvis ikke en bedre server fikses hos FsA som fölge av innföringen av premium sâ skal det skiftes ut med en eneste gang. Men hvordan er det med â ha medlemmskap i flere VA hos dere? Aksepteres det hvis man mener at man kan fly jevnlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn ser rutenettet ut fra TNCM ut.

Det er også ruter videre fra flere av destinasjonene ;)

Flere ruter blir satt opp utover dagen.

 

To Airline Aircraft ETD ETA Ticket

Coco Point Lodge Frontier Air Service B190 0000 0045 67v$

F D Roosevelt (Oranjestad) Frontier Air Service B190 0000 0020 61v$

Gustavia/St. Barthel Frontier Air Service B190 0000 0015 59v$

Las Americas Intl Frontier Air Service B737 B739 0000 0045 98v$

Luis Munoz Marin Intl Frontier Air Service B190 B737 B739 0000 0035 78v$

Robert L Bradshaw Frontier Air Service B190 0000 0025 63v$

Vance Winkworth Amory Intl Frontier Air Service B190 0000 0020 64v$

 

Flights arriving

From Airline Aircraft ETD ETA Ticket

Coco Point Lodge Frontier Air Service B190 0000 0045 67v$

F D Roosevelt (Oranjestad) Frontier Air Service B190 0000 0020 61v$

Gustavia/St. Barthel Frontier Air Service B190 0000 0015 59v$

Las Americas Intl Frontier Air Service B737 B739 0000 0045 98v$

Luis Munoz Marin Intl Frontier Air Service B190 B737 B739 0000 0035 78v$

Robert L Bradshaw Frontier Air Service B190 0000 0020 63v$

Terrance B Lettsome Intl Frontier Air Service B190 0000 0020 68v$

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...