Gå til innhold

Braathens mister bakke kontrakten.


Truls Meek

Anbefalte innlegg

Trist for et selskap som allerede ligger nede for telling:

Braathens mistet bakke-kontrakten

Oslo (ANB): Braathens mistet torsdag en lukrativ kontrakt på bakketjenestene for flyselskapet KLM i Norge. Flyselskapene Widerøe og Servisair tar nå over og Braathens vurderer oppsigelser.

 

Widerøe vant kontrakten for Bergen og Stavanger, mens Servisair tar over på Gardermoen, skriver Dagens Næringsliv.

KLM begynner igjen å fly fra Stavanger og Bergen til Amsterdam når Braathens gir seg fra første april. Disse rutene har Braathens hatt mens de to selskapene var i allianse. I tillegg har Braathens utført såkalt handling, som blant annet innebærer bagasjehåndtering og innsjekking for KLM på Oslo Lufthavn. Det ønsket Braathens å fortsette med for KLM, men det ønsket ikke KLM.

Det er Widerøe og det internasjonale flyservice-selskapet Servisair som overtar etter Braathens. Bare på Sola vil Widerøe øke staben med 25 personer, ifølge Stavanger Aftenblad. Servisair skal, etter det dn.no erfarer, overta bakketjenestene på Gardermoen for KLM.. Braathens vurderer nå oppsigelser.

– Det er litt tidlig å si hva det vil bety, men vi mister i hvert fall noen inntekter. Hva det vil bety for antall personer, i forhold til om vi trenger alle, er litt tidlig å si, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Braathens til Dagens Næringsliv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt trist. Jeg lurer på hvorfor er det ingen direkte ruter fra Stavanger til Polen. Det er tross alt mange som flyr til Polen her i fra (bl.a. jeg).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...