Gå til innhold

Oddbjørn Hansen

Members
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Siste besøk

Oddbjørn Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gratis flybilletter høres jo veldig bra ut... Men så vidt jeg forsto ville det bare gjelde passasjerer uten bagasje. De som hadde bagasje måtte betale en avgift pr. kolli de hadde med seg. Sannsynligvis ville et slikt tilbud også bare gjelde for et begrenset antall plasser på hver avgang.
  2. Har ikke hørt noe annet enn at Servisair klarer seg over kneika jeg... De får jo et skikkelig løft nå som de får handlinga av KLM. KLM har jo 4 daglige avganger fra OSL, Swissair hadde bare to. Men selvfølgelig... ingenting er sikkert nå for tida.
  3. men er det ikke litt snodig å engasjere en bandykølleimportør som prosjektstyrer for et flyselskap? Hadde selvfølgelig vært kjempemoro om dette var reelt, men jeg synes nå det virker litt snodig...
  4. Puh.... bra det ikke bare var jeg som hadde fått med meg det her... Begynte seriøst å lure på om jeg hadde blitt sinnssyk... Vel, vel... er enig nå i at det virker litt snodig at en innebandy-side skal starte flyselskap. Sorry at jeg lot meg rive litt med da jeg først leste artikkelen på boarding.no. På den hørtes det jo ut som om bortimot alt var i boks. Sendte forresten en liten mail til boarding.no og spurte, og fikk følgende svar: ======================================================== Hei Vi arbeider nå for å finne ut hva dette i virkeligheten er? Det er skrevet en ny artikkel som vi håper å publisere i løpet av kort tid! Vi har vært i telefonkontakt med vedkommende flere ganger i dag morges. Det er grunn til å still spørsmålstegn rundt de opplysningene vi har fått, derfor er artikkelen nå trukket tilbake! Vi håper å kunne legge ut en oppfølgning i løpet av kort tid. =========================================================
  5. Hmmm..... ser ut til at jeg blei lurt... Nyheten er i alle fall tatt bort fra boarding.no nå. Mulig det var en dårlig april-spøk i januar.
  6. Leste akkurat på http://www.boarding.no at det er planer om å opprette et nytt norsk selskap som skal fly fra Norge med A319, A320, A321 og A340 (!!!). Antydes at de skal komme på vingene til sommeren! Ganske spennende nyheter, og veldig ambisiøst! Innenlands, utenlands og interkontinentalt! Kommer dette til å "ta av"?
  7. Hei. Hørte at de nevnte noe om flighttracker.com. Jeg kan heller ikke komme inn, men det kan jo godt være fordi det er veldig mye trafikk på siden. Ellers så finnes det en flighttracker på www.thetrip.com. Kan følge det meste av fly i USA på den, men det er ikke den CNN brukte.
  8. Nå sies det også at flyet IKKE var på vei til JFK, men at det hadde tatt av fra JFK på vei til Den Dominikanske Republikk. Det er harde tider for flybransjen...
  9. Hihi....... Høres ut som en i utgangspunktet bra dag som fikk seg en solid knekk... Mitt råd: La være å åpne døra neste gang!
  10. Hei! Jeg fløy til JFK med BA den 25. september. For å være helt ærlig blei jeg litt overraska over hvor glatt det gikk. Riktignok gikk innsjekkingskøen til BA litt sakte, men dette var pga. datatrøbbel, og hadde ikke noe med sikkerhet å gjøre. Sikkerhetskontrollen på Gardermoen gikk veldig greit. Vi sto vel kanskje ett minutt i kø? Men pass på å ikke ha med skarpe gjenstander. Neglefiler er forbudt. Bestemødre får ikke engang lov til å ha med seg strikkinga si! Flyet fra Gardermoen endte opp med å bli litt forsinka pga. tåke i London. Da vi kom til London var det ny sikkerhetssjekk, men også dette gikk forholdsvis fort unna. Sto i kø i ca. 5 minutter. Da vi gikk ut til flyet var det ny sporadisk sikkerhetskontroll. Passasjerer med store håndbagasjer ble plukket ut, og disse ble sjekka manuelt. Det eneste som tok litt tid var "immigration" ved JFK. Her tror jeg nok at kontrollen var noe strengere enn vanlig. Kan ikke huske at det har tatt så lang tid før, men jeg har alltid flydd med Icelandair til JFK tidligere, og det kom jo tross alt noen flere folk med 747'n til BA enn det gjør med 757'n til FI. På veien hjem måtte vi jo gjennom sikkerhetskontrollen på JFK. Dette gikk veldig fort faktisk, men den var ganske strikt for det. Jeg måtte sende skoa mine i røntgenmaskina før jeg fikk lov til å gå igjennom. Ok, det er mine erfaringer. Ha en god tur!
  11. Trist at Swissair nå er borte fra Gardermoen... Håper de kommer tilbake seinere en gang når de får finansene i orden!
  12. Hei! Jeg vil anbefale deg å ta en tur til en svær haug som ligger i nordenden av vestre rullebane! Når du klatrer opp på den får du fin utsikt over gjerdet og ut på rullebanen. Men du bør sjekke vindretningen først... Det bør blåse fra sør når du sitter her slik at flyene du ser kommer inn for landing nordfra. Da bør du kunne få noen skikkelig bra nærbilder. Ta en titt på siden som ble nevnt ovenfor for en veldig bra beskrivelse av hvordan du kommer dit. Forresten er det helt lovlig å oppholde seg der. Haugen ligger rett utenfor gjerdet. hilsen et nytt flightsim.no-medlem. [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]
×
×
  • Opprett ny...