Gå til innhold

tomkrist

Members
 • Innholdsteller

  491
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har installert den mod for a32nx. Spennende å teste det ut. Men, når en ny patch kommer. Holder det å fjerne den mappen jeg kopierte inn for å få defaulth flyet,ifall de skulle ha fikset det?:)
 2. jepp , var å fløy her på rognan og la merke til bølger på havet også,hehe:)
 3. Ok, så kom over dette på steam som skal fungere: https://steamcommunity.com/app/1250410/discussions/0/2949251578277490546/?fbclid=IwAR3tMXkVnj8Fu7gaEmSHJ-58WDY7vrSrHnpctc9m2qAexS4ZCJirrvn2ULE&ctp=2 Her står det at man kan sette sensitivity selv i en fil. Problemet mitt er å finne den og vite hvilket program jeg kan editere den med? Det står sist på siden at man kan finne filene i windowsapp, men denne får jeg ikke tilgang til på min pc. Noen som er litt bedre enn meg til å finne ut av det? Slik det er nå kan jeg ikke kjøre simulatoren pga sensitivity innstilling
 4. helsiken at man ikke kan kontrollere sensitivity...i alle dager...
 5. Vi skulle jo ha samlet oss til en "events",hehe...:) Fly i formasjon ,kansje ei helg?:)
 6. Da vet jeg hva som skjedde på Søndagen. Prøvde akkurat det samme Hehe, jaja, nei det er endel bugs å rette opp i for Microsoft. Det jeg er redd for, med tanke på hvordan de utfører oppdateringene sine håper jeg de ikke lager nye når neste oppdatering kommer. Microsoft er jo kjent at for hver 30 feil de retter opp, innfører de 20 nye.
 7. Sitter og ser over en ny joystick jeg skal kjøpe. Finnes det en som er enkelt å sette opp for fs2020 som noen her kan anbefale og vet fungerer 100% ?:) Skal kun ha stikka. Må være inkludert gasspedal på den. Noen som har prøvd Thrustmaster Flight Hotas 4 og funker denne problemfritt?:)
 8. jepp, atc er nesten ubrukelig slik den er nå. Masse bugs, lagde nettopp en tråd om dette:)
 9. To landinger idag, to krasj pga andre spillere i nærheten lol. Joda, man kan slå av online flyving. Atc tar ikke hensyn til dette og kontrollerer overhodet ikke luftrommet tatt i betrakning av alle som flyr online. Siste var irriterende da jeg hadde en vanskelig innflyging til værnes. Problemet var da ett fly stod midt på banen og vel, det skjedde det som måtte skje. Noen ganger mister jeg lyden til atc. Irriterende. Noen ganger fungerer ikke atc i det hele tatt. Den bare stopper opp. Noen ganger, akkurat som fsx begynner atc å gi rare altituder til ai fly. F.eks hopper
 10. Kommandoen står under beskrivelsen av filmen. Her er den: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
 11. Huff og huff...Værnes flyplass var jo begredelig. Ikke engang gate der. Mo og Mosjøen har dette men ikke værnes? Der ble jeg råskuffet. Håper inderlig det blir fikset, bruker den flyplassen mye. Trondheim var ellers helt ok. Jaggu meg nydelig grafikk etter at man tar av fra 27 her. Men som sagt, skuffet over selve flyplassen. Hva synes dere?
 12. Har litt problemer med atc. Plutselig stopper den helt opp,lol....regner med det er endel småbugs i starten nå. Bortsett fra det har den vært usedvanlig stabil og fin. Kjører alt på high. Da ligger prosessoren på ca 65 grader og grafikk kortet(2060) på 73 grader.
 13. La oss be om raske linjer...jeg er fornøyd om det kommer i løpet av natta og kan våkne til simmen i morra:)
×
×
 • Opprett ny...