Jump to content

tomkrist

Members
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Med tanke på hvor lenge 2004 holder ut har fsx mange mange år igjen. X plane har kommet sigende etterhvert men jeg tror det vil gå lang tid før folk vil gå til denne, når man har lastet ned addons for fsx for tusenvis av kroner. Men klart, x-plane er interesant og jeg er ikke uvillig til å begynne med det. Men da vil jeg helst slippe å betale i dyre dommer for det samme scenery som fsx tross alt har, som default. Når det er på plass kan jeg vurdere det. Men å begynne på nytt for å betale for det samme som finnes nå på fsx, helt uaktuelt.
 2. Dette var elendige nyheter. Jeg kan ikke fatte og begripe hva de tror folk vil bruke pengene på? FSX for alle pengene. Ingen tvil om det.
 3. Tok en video av landingen. Like før landing fikk jeg feil på flaps,hehehe.Kunne ikke få de ut. Ikkeno problem med dette flyet, selv om jeg kom ALT for høyt inn på valdez flyplassen,pga fjellene bak meg. Jeg burde ha tatt en overflyving først, men stolte såpass på dette flyet og viste at jeg hadde rikelig med landingsplass, så jeg tok sjangsen og det gikk bra. [video:youtube]
 4. Her er noen bilder jeg tok , området er i nærheten 100nm +- fra Valdez i Alaska. Her driver jeg mitt lille flyselskap, Era alaska, via cargo programmet Air hauler Inspirert av dokumentar programmet Wild Alaska fra Discovery. Til tider var det dårlig sikt, regn og snø. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/313339_10150816000400391_804025390_20472997_1539359649_n.jpg Så var det tilbake til Valdez igjen i en nydelig solnedgang: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/315360_10150816793375391_804025390_20476978_369906622_n.jpg
 5. Første rekke er Airbus x. Har fått satt meg skikkelig inn i dette. Det neste blir nok Ifly, når det fungerer skikkelig.
 6. Det dere hører der er en person som har døds angst. Det er det samme traumet som om du skulle overleve en ulykke eller nær døden opplevelse. En dødsangst er noe vi alle opplever forskjellig. Det er de som får problemer resten av livet etter å ha opplevd det, mens andre takler det på en annen måte og har nesten ingen affeksjon. Dette varierer og kommer selvsagt ann på alvorlighets graden og situasjonen rundt det.Men generelt sett, livet for de fleste blir i stor grad påvirket og gjør at man kan slite med angst, depresjon, søvnproblemer og mange andre ting. Det kan gå fint i flere år hvor det plutselig dukker opp igjen.Selv om dette er en spøk er det en utrolig dårlig gjennomtenkt spøk. Dette gjort av en pilot som tross alt har livet til andre i sine hender. Hadde noen gjort dette med meg hadde jeg gjort følgende: Jeg hadde "latet" som om alt var bra, til vi var kommet oss ned på bakken og stanset flyet. Da skulle jeg ha dratt piloten med makt ut av flyet og banket han så inn i #¤#¤#¤¤ til de grader og sørget for at han fikk problemer med å gå eller sitter i flere dager etterpå. Deretter skulle jeg ha revet pilotsertifikatet fra han og kastet det i søpla.
 7. Radar contact høres interesant ut. Vurderer det sterkt. Er det slik at den defaulte atcen forsvinner helt fra fsx? Kan man fortsatt vise taxi-linjen ved taxing? Er jo fortsatt ukjent på store flyplasser og da er det kjekt å ha noe å vise taxe banen med. Må man stille inn sequencene til atc selv(com), eller kan man fortsatt la dette gjøres automatisk slik det er default i fsx?
 8. Før denne videoen landet jeg med samme vindforhold i Røst. Så bar det til bodø og jeg skulle liksom ta opp denne videoen for å vise meg litt,hehe,helt til det kom en kaste vind helt på tampen av stripa og sørget for at det ble en katastrofal landing.Hoff og hoff:)
 9. tomkrist

  Fly musikk

  Om noen skulle trenge flymusikk: Tjernet beta versjon Er en mp3 link der i infoen som kan hentes ned. Bedre kvalitet enn you tube. Vet ikke om dette passer helt til flyvideoer, dere får dømme selv:) Dog en beta versjon. Skal forandre med noen detaljer, men det tar jeg senere en gang:)
 10. Fant denne kjekke videoen, og ble fasinert av musikken. Noen som vet hvem som spiller? Fsx ecza
×
×
 • Create New...