Gå til innhold

FS2002 Releaseparty!


Espen Søderstrøm

Anbefalte innlegg

quote:

Det har spekulerats mycket om när FS2002 kommer att släppas. Vi har nu fått signaler från Microsoft som tyder på att FS2002 kommer att finnas tillgänglig i nordiska butiker den sjunde November. I USA kan man köpa den redan på torsdag denna vecka.

YAHOO !...! [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image] [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image] [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen fara! Det är sånt som händer... Det var kanske slarvigt läst av mig också [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

I övrigt ligger det till med releasen precis på det viset som det står på forsiden. Vi har fått signaler från Microsoft att det är den sjunde november som gäller. Så det datumet kan du lita på!

/Patric

Lenke til kommentar
Del på andre sider

November kommer til å bli en bra måned. Først får vi en release av Flight Simulator 2002 den 7. nov og deretter den råeste komikeren, Ali G, som programleder for MTV European Music Awards den 8. nov!!

PS! Er det noen som kan hente frem linker til alle klagene på dårlig framerate som ble postet her like etter FS98 og FS2K lanseringene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JA!! Jeg gir opp, hypen har tatt meg også! Og jeg som trodde jeg skulle være sterk og holde meg til den var sluppet. Nå ligger jeg på mine knær og tigger M$ om å gi meg den, gi meg den, gi meg den pleeaase...!!!!

Jeg var et lett bytte, kan man si.

Tore da, ser bergensere på AliG ? Forbløffende!

[image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image]

Håper ellers alt står bra til med deg, burde ta en (upolitisk ord) en dag, eller?

Ha en strålende ettermiddag

-Bernt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om bergensere ser på http://dir.yahoo.com/News_and_Media/Television/Programming/Shows/Comedies/Ali_G_Show/" TARGET=_blank>Ali G?????? Hvorfor skulle vi ikke like en "karakter" som snakker sin egen kule dialekt, er høyrøstet og har masse egne, space meninger? For ikke å snakke om alle damene på showet hans da (Gaile Porter-intervjuet er favoritten). Når jeg http://ema.nordic.mtve.com/no/content/host2.shtml" TARGET=_blank>hørte at Ali G er host for http://www.mtve.com/ema/" TARGET=_blank>MTV EMA holdt jeg på å falle av stolen. http://ema.nordic.mtve.com/no/content/host.shtml" TARGET=_blank>Det kommer til å bli bra!!!

Sier ellers ikke nei-takk til en øl. Vi gamlegutta som bruker enhver unnskyldning for å ta en pils kan jo gjerne ha et brunt flight-sim treff en gang snart?

[ 16-10-2001: Endret av: Tore Sætre ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...