Gå til innhold

Hjelp til å komme online


Kim A Svenson

Anbefalte innlegg

Holder det bare å følge instruksjonen under "multiplayet" eller trenger man tilleggs-programmer? Hva trenger meg for å være fult operativ? En konto med passord?, SB3? eller andre nødvendige programmer? Er det påkrevd at man har hodetelefon med mikrofon?

 

Er det noen steder som man kan finne ut hvordan man gjør det fra A til Å. Hvis noen kunne gi en fort forklaring på mine spørsmål så hadde det hvert fint....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, onlineflyging blir ikke helt det samme som multiplayer. Først og fremst må du ha en konto, det får du på www.vatsim.net, der finner du også resten av informasjonen du trenger (se http://www.vatsim.net/prc/). Du bør leste alt der som den siden anbefaler at du leser, og om du har spørsmål er det bare å spørre "". VATSIM Skandinavia ( VACCSCA har også begynt med treningskvelder for piloter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MEN... Hvis du vil fly på multiplayerserveren til Flightsim.no, er det bare til og skrive inn IPadressen som du finner her på FS.no inn i IPadress i flightsimulator under multiplayer.

Der inne er det ikke så mye regler og tenke på, og ikke noe du trenger og lese. bare klikk&fly.

VATSIM er noe HEEEEELT annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...