Gå til innhold

Bombemelding på spypose


Halvdan Hellenes

Anbefalte innlegg

"Kort tid etter diskuteres det i Storbritania hvorvidt piloten skapte unødvendig frykt"

 

Greit at aviser ikke trenger å spesialere seg i luftfart men de bør jo få med seg at slike fly kun er sertfisert for to piloter. "Piloten" gir halveis informasjon og det høres ut som flyet flyes av en mann (eller dame). Var det kaptein de mener, var det pilot flying, var det piloten som snakket med cabincrew og hvem av dette var nå det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Floor:

 

Pweeeew! Det var nå enda godt da. OI, tenk deg hvis flyet faktisk hadde sprengt da, og ikke F-16 flyet hadde vært der til å passe på!

 

Prosedyrer og bestemmelser som bl.a. er tuftet på føre-var-prinsippet kan være greie å ha. Det er ikke akkurat slik at beslutningstakerne sitter med en glasskule og har full kontroll over alt som kan skje i fremtiden.

 

Johansen:

 

Eller hvis det faktisk hadde sprengt.. da hadde to fly gått i bakken

 

Det kommer vel an på en ting eller to. Risikoen ved å fly tett i trail bak et fartøy som kan eksplodere er nok godt kjent blant de som bør kjenne den. Hva tror du at man bør gjøre umiddelbart etter at man f.eks. har ødelagt et fiendtlig fly med kanon fra en posisjon tett på sekseren til flyet? Følge flyet videre i håp om å bli omfavnet av en kjærlig byge med fragmenter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...